MENIU

Tânărul care a pulverizat spray iritant într-un club bucureștean: M-am apărat. Organizator: El este este de vină

Spray lacrimogen

Tânărul care a provocat un grav incident la un concert într-un club bucureștean, după de  a pulverizat spray iritant, a afirmat că a acționat în legitimă apărare. Organizatorul evenimentului, audiat și el, susține că vinovat pentru îmbulzeala din club este tânărul atacator.  

"Efectiv m-am apărat, nu a fost un comportament agresiv, dar să vină o ploaie de pumni peste tine, normal că m-am apărat. Am intrat pe scenă și atunci s-au repezit asupra mea," a relatat suspectul.

Tânărul a mai precizat că nu l-a verificat nimeni la intrare dacă are asupra sa dispozitive interzise. 

"Îmi pare rău pentru spectatori, dar eu efectiv am dat spre cel care m-a agresat, dacă gazul s-a împrăștiat pentru cei din sala pentru că era prost aerisită, îmi pare rău," a afirmat suspectul.

Pentru gestul său, bărbatul riscă, în funcție de încadrarea juridică, o amendă sau o pedeapsă de la la 3 luni la 3 ani.

Pe de altă parte, organizatorul petrecerii din club a dat vina pe tânărul care a dat cu spray, fără a răspunde concret întrebărilor legate de organizarea internă și asigurarea măsurilor de evacuare in caz de urgență. 

PANICĂ într-un club din Capitală! Zeci de tineri s-au călcat în picioare pentru a ieși afară. Se putea repeta scenariul Colectiv?