MENIU

Polițista de 28 de ani, găsită împușcată în cap, NOI DATE din anchetă: Controverse MAJORE privind presupusul bilet de adio. Ce spune mama fetei

Tanara impuscata in cap

Scene șocante petrecute la Brașov! O tânără în vârstă de 28 de ani a fost găsită împuşcată în cap, în noaptea de joi spre vineri, într-un bloc din Braşov. La câteva ore după petrecerea cumplitei tragedii, mama polițistei de 28 de ani care a fost gasită împușcată în cap într-un bloc din Brașov susține că scrisul de pe biletul de audio nu ar fi al tinerei. Femeia era căsătorită de trei luni, tot cu un polițist. 

UPDATE 1: Noi date cutremurătoare ies la iveală în ancheta decesului tinerei polițiste din Brașov. Astfel, se pare că tânăra ar fi lăsat în urma sa un bilet de adio înainte de a recurge la cumplitul gest. Mama fetei spune însă că scrisul din biletul cu pricina nu este al fiicei sale.

"Oligatoriu se va face o expertiză gravoscopică pentru a stabili dacă este scris sau nu de ea (biletul - n.r.). Va fi tratat și din punct de vedere crimnalistic - al amprentelor. Până când va rămâne o singură varianta, bazată numai pe probe - se iau în calcul toate posibilitățileEste regretabil ceea ce s-a întâmplat. Trebuie avut in vedere istoricul problemele pe care le a avut această femeie", a afirmat Dan Antonescu, expert criminolog, la Realitatea PLUS.
 
"Eu spun ca dacă ar fi avut probleme psihice, o depresie, ar fi trebuit sa fie observată. Anchetatorii au în vedere toate ipotezele. Trebuie vazută poziția în care a fost gasită victima... Amprentele, relația dintre victimă și soțul său", a arătat și avocata Crina Radu, tot la Realitatea PLUS. 

UPDATE 2: Tânăra era agent de poliție, conform unor surse.

A fost încadrată în Poliție la data de 01.07.2016, cu gradul de agent de poliție și repartizată la IPJ Brașov, fiind numită în funcția de ajutor șef post la Postul de Poliție Comunala Bod.

În perioada 2019 -2021 și-a desfășurat activitatea în cadrul serviciului resurse umane, linia de muncă  secretariat, documente clasificate și arhivă. 

La data de 01.03.2021, în urma concursului susținut, a fost trecută în corpul ofițerilor de politie, cu gradul profesional de subinspector de politie și numită în funcția de ofiter la Biroul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Ultima testarea psihologica a fost efectuata în luna ianuarie 2021.

Tânăra, despre care autorităţile prezente la faţa locului au precizat că ar fi avut vârsta de 28 de ani, a fost găsită împuşcată în cap.

Totul a ieşit la iveală în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-a deplasat Poliţia, dar şi un echipaj SMURD de Terapie Intensivă.

Potrivit medicilor, victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă, astfel că a murit pe loc.

O echipă formată din criminialiști sub coordonarea unui procuror au efectuat cercetări la fața locului și au adunat probe.

În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă. 

Soțul este polițist în cadrul SICE Brașov, conform unor surse.

Se fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului.

 

Mai multe articole despre:
brasov impuscata in cap