MENIU

Timișorean desfigurat în bătaie, după ce și-a apărat iubita de un grup de indivizi care o hărțuiau

Un tânăr timișorean a fost bătut crunt de mai mulți indivizi chiar în fața iubitei sale, alegându-se cu o dublă fractură de maxilar. Conflictul a început atunci când victima a încercat să-i potolească pe indivizii care îi hărțuiau prietena. 

Totul s-a întâmplat în fața Școlii Generale 15 din Timișoara, acolo unde tânărul avea întâlnire cu prietena sa. Ajunsă puțin mai repede, fata a fost hărțuită de trei tineri aflați într-un microbuz. Apărut la întâlnire, băiatul i-a rugat pe agresori să termine cu vorbele urâte, fără a folosi însă injurii. 

Agresorii nu s-au potolit și au coborât la el și au început să-l lovească. Unul dintre ei l-a lovit de mai multe ori în față, extrem de puternic, cu pumnul, tânărul căzând fulgerat. Cei doi au vrut să-l lovească în continuare cu picioarele, dar au realizat că situația e foarte gravă, astfel că au urcat în mașină și au dispărut, scrie presa locală

Băiatul a fost dus la spital și are o dublă fractură de maxilar, fiind incapabil să vorbească sau să mănânce corect.

"Polițiștii ne-au spus că sunt trecuți în baza lor de date încă din anul 2013. Ne-au mai spus și că tatăl lor este cunoscut ca fiind mult mai violent și periculos”, a spus prietena victimei.

Chemați la poliție, agresorii nu și-au recunoscut vina, însă ulterior au apărut și imagini, totul fiind filmat de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

Mai multe articole despre:
spital bătaie hartuiere