MENIU

Tânăr în scaun cu rotile, omorât de un șofer beat și fără permis

Tânăr în scaun cu rotile, omorât de un șofer beat și fără permis

O tragedie a avut loc în Tulcea, acolo unde un șofer beat și fără permis a spulberat un bărbat aflat într-un scaun cu rotile. Accidentul teribil a avut loc în Smârdan pe drumul DN22. 

Impactul a fost atât de violent încât victima a fost târâtă zeci de metri pe șosea. Echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru tânărul invalid.

”La data de 23 septembrie, în jurul orei 15,30, un bărbat a sesizat prin SNUAU 112 că pe DN22/E87, la km 94-95, în localitatea Smârdan, a avut loc un accident rutier, soldat cu o victimă. La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, un specialist criminalist şi o ambulanţă, care a constatat decesul unui bărbat”, a informat IPJ Tulcea.

Un bărbat din SUA și-a înlocuit soția cu un robot digital. Cum a ajuns inteligența artificială să vindece decepția în dragoste

Din primele cercetări a reieşit că bărbatul decedat se deplasa pe carosabil cu un cărucior pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, fiind acroşat din spate de către un autoturism.  

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie arestat pentru 30 de zile. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, condus fără permis și sub influența alcoolului. După legea Anastasia, bărbatul riscă ani grei de închisoare după ce a fost prins cu alcoolemia de 0,64 în aerul expirat.

Scandal monstru în miez de noapte din cauza drogurilor. Un tânăr, fiu de procuror DIICOT, și-a împușcat rivalul

Mai multe articole despre:
accident scaun cu rotile sofer beat