MENIU

Tânăr din Giurgiu, bătut și înjunghiat de doi minori, după o ceartă în mediul online

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un tânăr de 20 de ani din Giurgiu a fost bătut și înjunghiat de doi minori, după o ceartă în mediul online. 

Apelul la 112 a fost făcut chiar de mătușa victimei după ce tânărul a venit acasă tăiat în zona capului. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul a avut un conflict pe internet, cu doi copii de 15 ani, respectiv 16 ani.

Minorii l-au văzut pe o stradă din Bolintin Vale și s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele. Unul dintre ei a folosit și un cuțit, după care au fugit. Cei doi au fost găsiți de polițiști și arestați preventiv pentru 30 de zile.

Client înjunghiat într-un restaurant din centrul Sucevei

A fost panică într-un restaurant din centrul municipiului Suceava. Un bărbat a înjunghiat un client după ce, inițial, a amenințat angajatele și le-a cerut banii din casa de marcat. 

Victima a ajuns la spital cu răni grave, iar agresorul a fost imobilizat de un martor și ridicat apoi de oamenii legii. 

Agresorul, un tânăr de 23 de ani, ar fi vrut în urmă cu câteva luni să se angajeze la restaurantul unde a avut loc scandalul, scrie monitorulsv.ro. Revoltat că a fost respins după interviul de atunci, individul s-ar fi întors să se răzbune. 

După ce a provocat haos în local și a amenințat mai mulți angajați, agresorul l-a înjunghiat pe un client care încerca să-l calmeze. 

Victima în vârstă de 38 de ani a fost transportată la spital cu ambulanța. 

Între timp, agresorul a fost dus la audieri, pe numele lui a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii continuă ancheta în acest caz.

Mai multe articole despre:
tanar batut tanar injunghiat giurgiu