MENIU

Tânăr de 23 ani care a practicat judo, diagnosticat cu cancer.Apropiaţii strâng bani pentru operaţie

A practicat judo, a făcut performanţă, dar a fost nevoit să renunţe la sport pentru a se putea întreţine. 

Este vorba de Florin Avram, un tânăr în vârstă de 23 de ani, care, în prezent, a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer. Acum, apropiaţii încearcă din răsputeri să strângă suma de bani de care Florin are nevoie pentru a putea fi operat în străinătate.

Acum aproape un deceniu, un adolescent în vârstă de 15 ani se înscria la clubul de judo Liberty Oradea. A fost debutul unei cariere marcate de performanţe, atât naţionale, cât şi internaţionale. Câţiva ani mai târziu, băiatul devenea bărbat şi renunţa la judo pentru a lucra şi a-şi întreţine familia. Anul trecut, fostul judoka Florin Avram a aflat că suferă de o formă de cancer foarte dureroasă, caracterizată printr-o masă tumorală de dimensiuni mari şi metastază la plămâni.

Insă operația care l-ar salva pe Florin nu este posibilă în România. Singura alternativă este realizarea ei la Clinica din Budapesta.

Pentru a avea o șansă, Florin are nevoie de cel puțin 7 mii de euro, cât costă operația. Apoi, mai sunt de suportat cheltuielile unei posibile proteze, dar şi pentru transport şi cazarea persoanei însoțitoare pe perioada spitalizării. Orice secundă contează pentru recuperarea lui Florin, iar cei care vor să doneze o pot face în conturile afișate pe ecran. Asociaţia Judo for Romania este alături de Florin.

Conturile în care se pot face donaţii la banca BCR:

CONT ÎN LEI: RO63RNCB0662148604160001

CONT ÎN EURO: RO36RNCB0662148604160002

 
Mai multe articole despre:
operaţie judo cancer Florin Avram