MENIU

Tânăr de 19 ani, în stare GRAVĂ la spital după ce a fost lovit în plin de un șofer austriac. Poliția a deschis dosar penal

Poliție

Un tânăr de 19 ani a fost grav rănit după ce a fost lovit în plin de un bărbat în vârstă de 54 de ani. Șoferul vinovat de producerea accidentului este cetățean austriac. Se pare că incidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. 

Aseară, în jurul orei 20.55, polițiștii Biroului Rutier Satu mare au fost sesizați cu privire la producerea unui alt accident rutier pe strada Nicolae Golescu, din municipiul Satu Mare.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 54 de ani, cetățean austriac, aflându-se la volanul unui autoturism  și având direcția de deplasare dinspre strada Nicolae Golescu înspre urcarea Podului Golescu, din municipiul Satu Mare, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tânăr, de 19 ani, din Satu Mare, care în calitate de pieton a traversat drumul public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, accidentându-l.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
tanar 19 ani tanar lovirt sofer sofer austriac