MENIU

Tânăr bătut cu bestialitate în plină stradă, la Iași, de doi indivizi care au vrut să-i fure câinele cu care ieșise la plimbare

Tânăr bătut cu bestialitate în plină stradă, la Iași, de doi indivizi care au vrut să-i fure câinele cu care ieșise la plimbare/Profimedia

Situație uluitoare la Iași! Un tânăr a fost bătut cu pumnii și picioare în plină stradă de doi indivizi care au vrut să-i fure câinele Bichon cu care ieșise la plimbare. Agresorii erau beți în momentul comiterii faptei. În urma acestui episod, tânărul agresat a suferit mai multe fracturi, tumefacții și echimoze, având nevoie de 3 săptămâni de îngrijiri medicale.

Doi ieșeni au agresat un tânăr în plină stradă pentru a-l jefui. Prada vizată nu a fost, însă portofelul sau telefonul victimei, ci cățelul Bichon cu care aceasta ieșise la plimbare, relatează Ziarul de Iași.

Tânăr bătut crunt de doi indivizi, în centrul orașului Târgu-Jiu

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 27 noiembrie 2019, în fața unui magazin din Iași. Victima se pregătea să se întoarcă acasă de la o plimbare pe care o efectuase cu cățelul său, când s-a trezit în față cu cei doi agresori, ambii în stare de ebrietate. Aceștia au observat cățelul pe care tânărul îl ținea în brațe și i l-au cerut pentru câteva momente.

Tânăr bătut cu bestialitate de un bărbat de 40 de ani, pe terenul de sport - legea pumnului, în fața copiilor

Tânărul a accepta, însă când l-a cerut înapoi, unul dintre ei a refuzat să i-l dea și a vrut să plece. Pentru că victima a încercat să îl oprească, agresorul l-a lovit cu pumnul în față. Apoi, a continuat să-l lovească cu pumnii și picioarele.

În timp ce câțiva martori au intervenit pentru a-l ajuta pe tânărul lovit, cei doi agresori s-au făcut nevăzuți, cu tot cu cățel.

HALUCINANT: Tânăr bătut de un taximetrist, la Craiova. Anchetă URIAȘĂ a Poliției

Tânărul agresat a fost transportat la spital, unde s-a constatat că suferise mai multe fracturi și numeroase tumefacții și echimoze. Victima a avut nevoie de aproximativ trei săptămâni de îngrijiri medicale.

Culmea este că în timp ce acesta se afla în spital, unde era supus la mai multe investigații, agresorii s-au întors cu cățelul la locul faptei. Aceștia au lăsat patrupedul în grija unei persoane, spunându-i să-l predea proprietarului. În cele din urmă, câțelul a ajuns înapoi la stăpânul său.

Mai multe articole despre:
tanar batut tanar batut iasi caine iasi