MENIU

Tânăr arestat, la Sibiu:a atacat cu un cocktail Molotov sediul Poliţiei.Era beat şi s-a rănit singur

Sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu a fost ținta unui atac cu un cocktail Molotov duminica noapte. Atacatorul a fost prins în scurt timp și reținut pentru investigații.

Evenimentul se pare că a avut loc în jurul orei 23:00, persoana în cauză aruncând o sticlă incendiară spre sediul Poliției. Din fericire nu a fost iscat un incediu, deși la fața locului s-au deplasat inclusiv pompierii. Din informații neoficiale, atacatorul a fost prins la scurt timp de către un echipaj de intervenție rapidă și reținut pentru mai multe investigații, scrie Turnul Sfatului.

IPJ Sibiu a transmis în această după-masă un comunicat de presă în care arată că bărbatul care a provocat incendiul era în stare de ebrietate.

"În data de 26 aprilie, în jurul orei 23.00, poliţiştii au prins şi reţinut un sibian, în vârstă de 28 de ani, care, aflat în stare avansată de ebrietate, a provocat un incendiu de proporţii reduse pe faţada clădirii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu. În foarte scurt timp, poliţiştii au reuşit lichidarea incendiului", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut şi va fi cercetat pentru ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Mai multe articole despre:
poliţie Sibiu cocktail Molotov sediul poliţiei