MENIU

Taina sexuală a lui Hitler a ieșit la iveală abia acum! Ce malformație avea Fuhrer-ul

Atenţia lumii faţă de Adolf Hitler a sporit, parţial, şi din cauza unei anomalii medicale.

Doi istorici au ajuns la concluzia că penisul lui Adolf Hitler era mic şi avea o malformaţie, scrie Descoperă

Unele dintre dosarele medicale ale lui Hitler au fost recent descoperite de istoricii Jonathan Mayo şi Emma Craigie. Ei au folosit informaţiile obţinute din aceste înregistrări pentru cartea lor nouă ”Hitler's Last Day - Minute by Minute” (Ultima zi a lui Hitler – Minut cu Minut). Autorii scriu în această carte că dictatorul german suferea de micropenis din cauza maladiei numite hipospadias.

Afecţiunea poate apărea la unul dintre 200 de băieţi (alte surse zic că la 1 din 125). Această boală face ca penisul să nu se dezvolte corect, rămânând la o dimensiune extrem de mică, iar deschiderea uretrei să fie la baza penisului în loc de vârf.

Un alt istoric a confirmat zvonurile vechi că Hitler a avut doar un singur testicul coborât.

Cu două astfel de anomalii, se pare că poate fi explicat o mare parte din comportamentul lui Hitler, permiţând să continue speculaţiile despre viaţa sexuală a lui Hitler.

Hitler a avut o relaţie de lungă durată cu Eva Braun, împreună cu care s-a şi sinucis în buncăr la 30 aprilie 1945. Istoricii au susţinut cei doi au avut o viaţă sexuală normală, chiar dacă medicul său personal, Theodor Morell, l-ar fi diagnosticat pe Hitler cu hipospadias. Se consideră că medici i-au prescris lui Hitler hormoni şi amfetamine pentru a îmbunătăţi viaţa lui sexuală.

Mai multe articole despre:
Hitler viaţa sexuală Führer