MENIU

Sute de mii de oameni au fost păcăliţi de omul care a "ghicit" viitorul! Cum a reuşit

Sute de mii de oameni au fost păcăliţi de omul care a "ghicit" viitorul! Cum a reuşit

Pablo Reyes este numele unui utilizator de Facebook care a reuşit să păcălească o mulţime de oameni! Postarea lui a strâns nu mai puţin de 173.000 de share-uri şi aproape tot atâtea like-uri! 

Motivul? El "a prezis" viitorul! Postarea lui cu un succes atât de mare anunţă câteva evenimente majore din 2016 precum decesul lui Prince, Muhammad Ali sau Kimbo Slice, dar şi tragedia din Orlando! Iar dată care apare la postare este 27 decembrie 2015!

Aparent, Reyes a anunţat încă de la sfârşitul anului trecut câteva evenimente ce au avut loc în 2016! El mai scrie de faptul că Hillary Clinton va deveni preşedintele SUA, în timp ce Donald Trump va muri, lucruri care nu s-a întâmplat.

Cum a reuşit să păcălească pe toată lumea? Prin cea mai simplă metodă posibilă - a folosit funcţia facebook de a postă un text la o dată din trecut! În acest caz, 27 decembrie 2015. Apoi, a spus câteva lucruri care au avut loc şi 2 care nu au avut loc pentru a induce în eroare - ar fi fost mai puţin credibil dacă ar fi spus numai lucruri ce au avut loc!

Cert este că peste 170.000 de oameni au fost păcăliţi de Reyes iar postarea lui a fost preluată chiar şi în presă din Anglia!

Sursa: yoda.ro