MENIU

Sute de femei folosesc această cremă preparată în casă! Vei arăta cu 10 ani mai tânără peste noapte

Sute de femei folosesc această cremă preparată în casă! Vei arăta cu 10 ani mai tânără peste noapte

Foarte mulți oameni din întreaga lume, în special femeile, sunt îngrijorați de îmbătrânire, apariția ridurilor, pierderea strălucirii feței, motiv pentru care cheltuiesc bani mulți pe produsele cosmetice pentru a îndepărta ridurile de pe față. Nu toată lumea își permite o cremă scumpe, motiv pentru care am descoperit cu timpul că există și remedii naturiste care te întineresc.

Înainte să începi un tratament naturist sau cosmetic trebuie să știi care sunt factorii ce duc la îmbătrânire: expunerea la soare, cosmeticele nepotrivite, dieta nesănătoasă, lipsa sportului, schimbările hormonale, stresul, plus multe alte lucruri care au impact major asupra pielii, care își pierde din elasticitate.

Crema mască antirid pe care v-o prezentăm se poate face acasă de către oricine, este naturală și va da efectul dorit. Veți arăta cu 10 ani mai tânără după folosirea cremei homemade.

Ingrediente

o cană cu apă
o linguriță de miere
trei linguri de orez
o lingură de lapte
Cum se prepară?

Iată ce ar trebui să știți în primul rând – trebuie să puneți cele trei linguri de orez într-un bol și cana cu apă peste, după care lăsați la fiert compoziția timp de trei minute, iar apoi o lăsați să se răcească. După aceea, amestecați câteva minute până se formează o pastă din orez, iar apoi adăugați mierea și laptele și amestecați din nou până se formează o pastă pe care o turnați într-o sticlă.

Cum se folosește?

Înainte de folosirea cremei trebuie să aveți tenul perfect curat, după care vă ungeți pe față cu acestă cremă tip mască și vă masați fața încet, în mișcări circulare. Lăsați 15 minute să acționeze pe fața voastră și apoi vă clătiți cu apă caldă. Ar trebui să folosiți această mască o dată pe săptămână, iar rezultatele vor fi uimitoare. Această mască facială îți va hidrata tenul în profunzime și vei arăta cu 10 ani mai tânără.

Sursa: elli.ro

Mai multe articole despre:
femei cremă antirid cremă naturală