MENIU

Suspiciune de coronavirus, în Regie. O studentă suspectă de infecţie cu COVID-19, dusă la "Matei Balş"

Suspiciune de coronavirus în Regie. O persoană suspectă de infecţie cu COVID-19, luată de Ambulanţă

Un echipaj SMURD a ajuns, duminică seara, în Regie, în zona căminelor studenţeşti de la Automatică, de unde a preluat o persoană suspectă de infecţie cu COVID-19. 

Suspiciune de coronavirus, la căminele studenţeşti din Regie. O tânără de 22 de ani suspectă de infecţie cu coronavirus a fost preluată, duminică seara, de un echipaj SMURD. Aceasta a fost dusă la Institutul "Matei Balş", pentru analize.

Tânăra s-a întors, recent, din Italia.

"O femeie care s-a întors din Italia și acuză durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balș din București. Pacienta a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate și zona din care a revenit în țară", a informat Grupul pentru comunicare strategică.

Evenimentul a fost confirmat şi de UPB, într-o postare pe Facebook. 

"O studentă a Universității Politehnica din București a fost transportată la Institutul Matei Balș pentru a efectua teste și a stabili dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Subliniem faptul că tânăra nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci este doar în fază de verificări. Asigurăm studenții și salariații UPB că le vom comunica, în cel mai scurt timp, dacă vor fi necesare măsuri", se arată în mesajul postat de Universitate. 

În România, bilanţul oficial al cazurilor confirmate de infecţie cu COVID-19 a ajuns la 15.

Mai multe articole despre:
coronavirus coronavirus regie