MENIU

Suspendarea curselor Blue Air: Guvernul va trimite avioane Tarom după românii din străinătate

Suspendare curse Blue Air: Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat marți, la finalul unei reuniuni de urgență pe tema românilor rămași blocați pe aeroporturile din străinătate din cauza anulării zborurilor Blue Air, că aceștia vor fi aduși în țară cu aeronave Tarom. 

„S-a activat un număr unic la care cetatenii romani aflati pe aeroporturi din afara tarii isi pot semnala prezenta si pot solicita asistenta consulara si sprijin pentrt a ajunge acasa. Numarul de telefon este: 0040751084537.

După ce vor fi centralizate datele cetățenilor români în afara țării, aeronavele Tarom vor fi pregătite să efectueze zborurile necesare pentru ca românii să ajungă în siguranță acasă. Trebuie doar ca cetățenii români afectați de suspendarea zborurilor să-și semnaleze prezența”, a declarat Dan Cărbunaru.

Este HAOS pe aeroporturile din țară după ce compania aeriană low-cost Blue Air a anunţat că suspendă TOATE zborurile programate să plece din România. Cursele sunt sistate timp de o săptămână. Compania aeriană nu poate achita costuri curente pentru zboruri și acuză Ministerul Mediului că a pus poprire pe toate conturile sale.

HAOS în aeroporturi. Blue Air suspendă TOATE cursele care pleacă din România - Ministerul Mediului i-a blocat conturile

Mai multe articole despre:
blue air guvern solutii