MENIU

Suspecții în cazul polițiștilor uciși în vestul Germaniei se vor prezenta, astăzi, în fața instanței. Unde au fost găsiți de oamenii legii

Crimă Germania/Profimedia

Doi suspecţi au fost arestaţi în dosarul împuşcării mortale a celor doi ofiţeri de poliţie, din vestul Germaniei. Cei doi suspecți se vor prezenta, astăzi, în faţa unui judecător.

Vorbim despre doi cetățeni germani cu vârste de 32 și respectiv 38 de ani. Suspecții au fost reținuți în curusul serii de luni, într-o casă din Sulzbach, landul Saar, regiune învecinată cu landul Renania-Palatinat, unde a avut loc incidentul, relatează Agerpres.

''Investigaţia va continua până când va putea fi exclus faptul că există şi alţi autori'', a afirmat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Cei doi ofiţeri, o tânără în vârstă de 24 de ani care urma cursurile academiei de poliţie şi colegul său în vârstă de 29 de ani, de la departamentul de poliţie din Kusel, situat în apropierea oraşului Kaiserslautern (landul Renania-Palatinat), se aflau luni dimineaţă într-o patrulare de rutină.

Incidentul armat s-a produs în jurul orei locale 04:20 (03:20 GMT), în satul Ulmet.

Potrivit anchetei preliminare, ofiţerii atacaţi au raportat prin radio că după verificarea unui autovehicul pe care îl opriseră au descoperit în interior un animal vânat.

Mai multe articole despre:
germania politisti ucisi germania suspecti