MENIU

Surse: Petru Avram, "animalul politic" implicat în scandalul angajărilor politice, a demisionat de la șefia Apelor Române Iași

Petru Avram, fost director Apele Române Iași

Petru Avram, director în administrația din Iași a companiei Apele Române , a fost schimbat mircuri din funcție, potrivit surselor. Decizia a venit la două zile după ce DNA a anunțat că a început urmărirea penală împotriva sa în cazul angajării unei tinere prin intervenție și presiuni, cu toate că nu avea pregătirea necesară.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Alex Nedea, cel care a dezvăluit, într-o anchetă Recorder, modul în care o tânără a ajuns pe un post în Administrația Națională Apele Române în urma intervențiilor făcute de Avram și printr-un circuit al angajărilor fictive.
 
Procurorii DNA Iași au extins, luni, ancheta penală în dosarul angajarărilor fictive la Administrația Bazinală de Apă "Prut-Bârlad”. Chiar directorul instituție, dar și un primar și un viceprimar,sunt acuzați de abuz în serviciu, potrivit unui comunicat al Direcției.
 
 
Chelnerița de la Apele Române Prut a demisionat, inginerul care a dezvăluit totul a fost dat afară. Șeful politic a rămas în funcție