MENIU

SURSE: Incident șocant la metrou: tren oprit în stație, mecanicul - prins băut 

SURSE: Incident șocant la metrou: tren oprit în stație, mecanicul - prins băut

Incident șocant, joi după-amiază, la metrou! Potrivit unor surse, un mecanic s-ar fi prezentat la serviciu în stare de ebrietate. Testat, acesta a avut o alcoolemie de 1,4 mg/l alcool pur în aerul respirat. 

Mecanic de tren, prins beat în timpul programului! Incidentul s-a petrecut în stația de metrou Dristor. Călătorii au sesizat incidentul, după ce au constatat că trenul nu mai pleca din stație. 

La testarea cu aparatul alcooltest, bărbatul ar fi avut o alcoolemie de 1,4 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Parchetul Sectorului 3 a deschis un dosar penal.

Într-o scurtă reacție, METROREX a informat că efectuează verificări urmând ca, după finalizarea acestora, să ofere și o poziție cu privire la incidentul reclamat.

"Referitor la informațiile apărute în presă cu privire la incidentul în care a fost implicat un mecanic de tren, vă informăm că sunt în curs de efectuare verificările procedurale prevăzute în astfel de situații. Acestea presupun cercetarea în funcție de circumstanțe conform prevederilor legale și aplicarea de sancțiuni conform Statutului disciplinar, al Regulamentului Intern și legislației incidente. Mai multe informații putem furniza numai după finalizarea verificărilor care în acest moment sunt în desfășurare, neputându-ne antepronunța asupra rezultatului", informează METROREX. 

Mai multe articole despre:
metrou dristor metrou beat mecanic metrou beat