MENIU

Deputatul AUR Dumitru Focșa și-a bătut soția! La agresiune a fost martor copilul - Precizările Poliției

Deputatul AUR - Dumitru Focșa

Un bărbat din localitatea Lumina și-a agresat soția de față cu fetița. Deputatul AUR - Dumitru Focșa ar fi cel care și-a bătut soția, potrivit unor surse Realitatea PLUS.

Deputatul AUR, Dumitru Focșa, și-ar fi bătut soția, potrivit surselor Realitatea PLUS. Nu se știe, momentan, de la ce ar fi izbucnit conflictul. 

„Astăzi, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său, la domiciliul comun din localitatea Lumina. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență. Polițiștii au solicitat o ambulanță, personalul medical acordând îngrijiri de specialitate femeii, aceasta refuzând transportarea la spital. 

Polițiștii au întocmit imediat formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. 

Totodată, întrucât s-a constatat faptul că la incident a participat și o minoră, a fost solicitată intervenția unei echipe din cadrul D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, potrivit Poliției.

Nu este prima dată când deputatul AUR are probleme de ordin comportamental. El a fost la un pas să fie exclus din partid anul trecut. Membrii din 27 de organizaţii judeţene au semnat pentru excluderea din partid a preşedintelui AUR Constanţa, Dumitru Viorel Focşa.

Dumitru-Viorel Focşa (55 de ani) este deputat AUR de Constanţa și a avut un atac primitiv la adresa lui Nicolae Raţiu (73 de ani), fiul fostului fruntaş ţărănist Ion Raţiu (1917-2000), pe care l-a numit „retardat”.

Dumitru Focșa a hotărât să retracteze termenul abominabil și să prezinte scuze familiei Rațiu. „E regretabil, îmi asum și voi avea grijă ca pe viitor să-mi stăpânesc pornirile, să analizez mai atent cazul și să-mi aduc aminte că sunt trimis în Parlament de câteva mii de oameni. Prezint și scuze familiei Rațiu”, a declarat Focșa la vremea respectivă (februarie 2021).

Mai multe articole despre:
fucsa bataie sotie