MENIU

Dan Barna, implicat într-un accident rutier vineri seară - Fostul lider USR a ajuns la spital - Anunțul Poliției despre coliziune

Dan Barna
Dan Barna

Dan Barna, fostul președinte USR, a fost implicat într-un accident rutier în Capitală, vineri seară, potrivit Realitatea PLUS. Acesta se afla pe o trotinetă electrică când a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni.

Deputatul Dan Barna - fostul președinte USR și fost vicepremier în 2020-2021, a fost implicat într-un accident rutier în seara de vineri, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS.

Accidentul s-a petrecut vineri seară, în Capitală, în jurul orei 19.00.

Coliziunea a avut loc la intersecția între străzile Arhitect Ion Mincu și bd. Ion Mihalache. Au fost implicate două autoturisme.

Dan Barna a mers ulterior la spital acuzând dureri după ce inițial nu a dorit să primească îngrijiri medicale.

Fostul lider USR s-a aflat pe trotinetă în momentul accidentului.

Anunțul Poliției despre accidentul lui Dan Barna, aflat pe trotinetă

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 19:10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona Bd-ului Ion Mihalache, au observat că o persoana de sex bărbătesc care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu ar fi fost acroșată de un autovehicul aflat în mișcare. 

În acest context, polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital. Atât conducătorul autovehicului, cât și conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumați conform prevederilor legale. 

Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca, despre faptul că, la aceasta unitate sanitară s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurului orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale. 

La spital, precum și la fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea efectuării cercetărilor și pentru a stabili condițiile și împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

În cauză a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Mesajul lui Dan Barna după accidentul de vineri seară

La scurt timp de la anunțul în mass-media despre accidentul suferit, fostul lideru USR a transmis un mesaj postat pe Facebook.

„Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.
Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.
Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine”, a scris Dan Barna.

 

Mai multe articole despre:
dan barna dan barna accident dan barna trotineta