MENIU

Microbuz păzit de poliție în fața unui hotel din Capitală. Peste 20 de oameni, fără apă și mâncare

Situație uluitoare în Sectorul 3 al Capitalei. Un autocar plin cu peste 20 de oameni, veniți din Bruxelles, a staționat în fața unui hotel, de joi dimineață până la această oră, potrivit unor surse Realitatea PLUS. La fața locului s-au deplasat autoritățile pentru a-i prelua pe cetățeni și plasa în centrele de carantină din țară.

Suspecți de coronavirus, în sectorul 3 al Capitalei. Potrivit unor surse, peste 20 de persoane venite din Bruxelles au staționat în fața unui hotel, într-un microbuz,  de joi dimineață până în momentul de față, și nu au fost lăsați să meargă acasă, informează Realitatea PLUS.

 Microbuzul a intrat în România prin vama Nădlac și ar fi trecut și prin Munchen. Pe parcursul staționării în București oamenii s-au plâns că nu au avut apă și alimente. Au mai fost lăsați călători și la Predeal, Bușteni și Hunedoara.

”De ieri dimineață (miercuri, 11 martie-n.red)  intrați în România, de la 8. Până la 4 am stat în vamă. De la vamă, de la 4, ne-au condus cu o coloană și cu girofarul, ne-au dus pe toate traseele. Au lăsat călători la Predeal, la Bușteni, la Hunedoara. Pe noi ne-au adus aici, cei care aveam ca punct terminal Bucureștiul (...) Fără mâncare, fără apă, fără o toaletă unde să mergem și atunci am preferat să nu bem și să nu mâncăm”, a declarat într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS o femeie care a venit cu microbuzul. 

La fața locului s-au deplasat autoritățile pentru a-i prelua pe cetățeni și plasa în centrele de carantină din țară. Abia când presa a sesizat acest caz, autoritățile s-au autosesizat.

 

Mai multe articole despre:
coronavirus coronavirus capitala