MENIU

SURPRIZA URIAŞĂ pregătită de Samsung! Preţul şi data de lansare pentru Galaxy S5 Prime

Samsung pregăteşte lansarea celui mai puternic telefon pe care l-a construit vreodată - Galaxy S5 Prime, versiunea imbunatăţită a celei de-a cincea generaţii a seriei Galaxy, lansată în luna aprilie.

Primul telefon cu ecran QHD din istoria Samsung va fi lansat luna viitoare la un preţ de 640 de euro sau 880 de dolari, in functie de pietele de desfacere, anunţă  GSM Arena , care citează surse apropiate Samsung.

 Bineinteles ca la ofertele cu abonament, telefonul va costa ceva mai puţin.

 GadgetReport.ro remarcă faptul ca pretul este acelasi cu care Galaxy S5 a debutat in aprilie. Intre timp, modelul s-a ieftinit cu aproape 100 de euro, in mai multe piete.

 Informatia vine sa confirme relatarile anterioare ale GadgetReport.ro care anticipa că Samsung Galaxy S5 va fi doar o varianta intermediară si că adevaratul smartphone de top va fi lansat la cateva luni distanta, dupa moda inaugurata cu succes de Apple cu ale sale modele “s”.

 Galaxy S5 Prime ar urma sa aiba un display de 5,2 inchi cu rezolutia 2K  (2560 x 1440 pixeli), mult mai bun decat cel de pe Galaxy S5, noul procesor Snapdragon 805 pe octacore, 3GB de RAM  (fata de 2GB in versiunea lansata laBarcelona)  si 32 GB spatiu de stocare.

 Samsung nu a reacţionat oficial la informaţiile prezentate de GSM Arena.

Mai multe amănunte despre noul telefon aflaţi de pe GadgetReport.ro