MENIU

SURPRIZĂ PE OKAZII.RO. E "bine întreţinut" şi că arată "ca nou": "Pentru tine. TRAIAN BĂSESCU"

Românii l-au scos la licitaţie pe şeful statului

De-a lungul timpului, românii au demonstrat că sunt capabili să scoată bani şi din piatră seacă. Pe un cunoscut site de licitaţii din România au fost scoase la vânzare "suvenire" cu preşedintele ţării, ce au şi semnătura acestuia, însă preţurile nu sunt deloc spectaculoase.

Românii l-au scos la vânzare pe şeful statului. Nu la propriu, ci pe site-ul de licitaţii okazii.ro. Mai precis, doritorii pot cumpăra de aici o carte poştală din 2004, pe care apare Traian Băsescu lângă steagurile României, Uniunii Europene, al Partidului Democrat şi… lângă un brăduţ împodobit. Pe aceasta scrie, citeţ, "Pentru tine. Traian Băsescu", scrie ziarulring.ro.

Licitaţia începe de la modesta sumă de trei lei. Mai mult costă livrarea, respectiv, şapte lei. Vânzătorul mărturiseşte că produsul a fost "bine întreţinut" şi că arată "ca nou".

O altă persoană a scos la vânzare o ilustrată cu şeful statului, ce conţine un mesaj semnat de acesta şi chiar o mică greşeală.

"Voi fi alături de dumneavoastră şi la referendumul din 25 noiembrie 2007 pentru introducerea votului uninominal. Voi vota DA pentru a alege oameni şi nu liste de partid ca pînă (sic!) acum. Doar aşa Parlamentul poate fi curăţat de cei care nu vă respectă. Vă asigur de toată dragostea şi preţuirea mea", este mesajul semnat de primul om în stat. Livrarea costă 11 lei, iar produsul, în valoare de opt lei, nu poate fi returnat.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.