MENIU

Surpriză de proporţii: NU revine Dansez pentru tine.Ce emisiune prezintă Mihaela Rădulescu şi Cabral

Pro TV a achiziționat licența de producție a formatului Dancing with the stars, de la BBC Production, iar gazdele producției vor fi Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka.

Formatul a fost produs și de Antena 1 în toamna lui 2014, produs de Mona Segall, sub numele Dansează printre stele. A avut un singur sezon și acela scurtat după rezultatele slabe în audiență. Juriul show-ului de pe Antena 1 a fost format din Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu, scrie Pagina de Media.

Show-ul este o competiție de dans între 11 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

Mihaela Rădulescu: „Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie și emoție, distracție și flirt. Cine nu dansează, nu iubește, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan și că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuția e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii... vis!”.

Cabral Ibacka: “Ani de-a rândul, oamenii au arătat că apreciază emisiunile de dans, așa că decizia de a oferi un spectacol bazat pe dans nu e o surpriză. Rămâne să vedem dacă și de data asta vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor românilor, dacă muzica și dansul, decorul, concurenții și prezentatorii vor însemna, laolaltă, un spectacol de zile mari. Noi așa sperăm!”.