MENIU

Supraviețuitoare din Colectiv: ”Declarația Olguței Vasilescu e aberantă. Să se grăbească cu demisia”

<p>Lia Olguța Vasilescu&nbsp;</p>

Declarație șocantă a ministrului Muncii. Lia Olguța Vasilescu a scos de la naftalină teoria revoltătoare conform căreia incendiul de la Colectiv ar fi fost pus intenționat de cei din opoziție! 

Lia Olguţa Vasilescu a relansat o teorie halucinantă și durereroasă pentru victimele din "Colectiv", în încercarea de a ataca plângerea penală la adresa premierului Viorica Dăncilă. 

Concret, Olguţa Vasilescu a sugerat că ceea ce se întâmplă în prezent ar face parte dintr-un plan bine pus la punct, așa cum a fost și incendiul din Colectiv.

"Întrebarea pe care mi-o pun acum este la ce mai vor sa dea foc, când vor să preia ostil guvernarea? Şi în 2015 Iohannis i-a cerut demisia premierului, Victor Ponta nu a vrut să şi-o dea, a început imediat un surogat de urmărire penală (...), după aceea a trebuit să moară oameni ca să fie guvernul schimbat. (...) Președintele Iohannis dorește să dea jos o guvernare legitimă aleasă de majoritatea românilor. (...)," a afirmat Lia Olguţa Vasilescu. la Antena 3.

"Cum să văd acest atac de un penibil absolut. Cum a fost și acuzația de terorism la adresa lui Sevil Shhaideh. Nu e mare diferență. După amenințarea lui Iohannis de acum trei zile la adresa premierului, iată că ies la iveală servanții președintelui. (...) Scopul lui Orban este de a vulnerabiliza acest guvern, care are un priemier din păcate fără imunitate", a mai declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Cei care au avut de suferit de pe urma incendiul de la Colectiv, îi cer, revoltați, demisia ministrului Muncii.

”Este o declarație pe cât de aberantă, pe atât de uimitoare, te lasă absolut fără cuvinte. Nu mi-aș fi putut imagina că un ministru al României în 2018 poate sa emită astfel de aberații in mod conștient. Lia Olguța Vasilescu ar trebui să se rușineze de ceea ce a putut să emita și ar trebui să se grăbeasca cu demisia pentru că noi i-o vom cere oricum”, a spus Corina Ioniță, supraviețuitoare din Colectiv, la Realitatea TV.

Mai multe articole despre:
Olguţa Vasilescu colectiv Corina Ioniță