MENIU

Supliment naturist Onconovical, recomandat pentru sistemul imunitar, când se face chimioterapie (P)

<p>Tratament naturist&nbsp;</p>

Oricât de puternic ai fi devenit de-a lungul vieții sau oricât de înaintat ai fi în vârstă, să primești un diagnostic de cancer nu e deloc ușor. Însă nu dispera. Acum, pacienții din România au la dispoziție Onconovical, un tratament împotriva cancerului, sută la sută natural, întrucât este realizat din extractele a 19 plante, astfel că are numeroase beneficii asupra organismului.

Conform unor statistici, peste un milion de persoane sunt diagnosticate cu cancer în fiecare, însă această maladie poate fi combătută sau, cel puțin, pot fi ameliorate efectele nocive cu ajutorul Onconovical, un tratament împotriva cancerului sută la sută natural, ce are ca principal scop întărirea sistemului imunitar, dar și reducerea și stoparea dezvoltării celulelor canceroase. Onconovical este, însă, recomandat și pentru tratarea unor boli grave ca diabet ori afecțiuni cardiovasculare.

Onconovical - ce acțiuni benefice are asupra organismului

Onconovical este un tratament pentru sustinerea sistemului imunitar ce a fost realizat din 19 plante ce sunt recunoscute pentru proprietățile miraculoase asupra sănătății încă din cele mai vechi timpuri. Acesta ajută, în principal, la ameliorarea organismului, într-un ajută la prevenirea bolilor grave. Ba mai mult, ajută la refacerea organismului, întrucât elimină toxinele din organism și, ba mai mult, asigură buna funcționarea a ficatului, deoarece elimină metalele și toxinele de la nivelul acestora.

Onconovical este recomandat, conform specialiștilor în medicină naturopată, pentru ameliorarea unor afecțiuni care pot agrava organismul.

Onconovical ajută, de asemenea, la reglarea nivelului de colesterol din sânge, dar și la echilibrarea tensiunii arteriale ori la producerea de celule NK, grație capacității imunostimulatoare și imunomodulatoare.
De asemenea, este recomandat pentru a preveni cardiovasculare, diabet ori Alzheimer, dar pentru purificarea sângelui ori pentru detoxifierea organismului.

Onconovical - principalele ingrediente și efectele lor

Sâmburii de caisă

Principalul ingredient regăsit în compoziția Onconovical sunt sâmburii de caisă, care au un conținut însemnat de vitamina A, fosfor, potasiu, dar și vitamina B 17 sau amigdalină.

Usturoiul

Recunoscut pentru proprietățile benefice încă idn cele mai vechi timpuri, usturoiul ajută la prevenirea bolilor grave, deoarece distruge celulele bolnave, datorită proprietăților antioxidante. De asemenea, tratează și infecțiile din organism și întărește sistemul imunitar.

Vâsc

Onconovical conține, printre altele, și vâsc, care este folosit în terapiile pentru afectiuni multiple din cele mai vechi timpuri. Acesta este responsabil pentru prevenirea organismului, dar și pentru ameliorarea durerilor și pentru îmbunătățirea stării de spirit.

Turmeric

Folosit încă din cele mai vechi timpuri, turmericul conține curcumină, care are proprietăți antitumorale, antibacteriene și antivirale. Ba mai mult, ajută la reducerea creșterii vasculare a celulelor epiteliale și distruge celulele mari de limfom.
În compoziția Onconovical se mai găsesc, de asemenea, și zeolit, orz verde, busuioc, ceai verde, pulbere de reishi, toate acestea fiind o sursă excelentă de minerale și vitamine, ce sunt, fără doar și poate, vitale pentru funcționarea optimă a organismului.

Onconovical - mod de administrare

Acest tratament sută la sută natural împotriva cancerului poate fi folosit și de adulți și de copii, în doză de trei capsule, de trei ori pe zi, iar pentru copii, câte o pastilă dimineața și seara.

Tratamentul se urmează minim câteva luni, împreună cu retetele naturiste..

Deosebit de important este ca acest remediu să fie luat cu un pahar cu apă, înainte de masă cu 30 de minute. Se recomandă, de asemenea, adoptarea unei diete sănătoase, bazată pe fructe și legume. Carnea roșie, în schimb, ar trebui să fie eliminată din alimentație. La orice pachet Onconovical veți primi și cartea Alimentația Anticancer (300 pagini) cu toate rețetele alimentare pentru bolnavii de cancer.

Produsul Onconovical este disponibil în farmaciile Catena și plafare din toată țara.

Detalii pe www.onconovical.ro sau la tel. 0723.269.701

Mai multe articole despre:
cancer tratament anticancer Onconovical