MENIU

Super promoție eMAG la mașini de spălat rufe – TOP 15 cele mai ieftine mașini

eMAG vine cu o super promoție la mașini de spălat rufe. Vedeți care sunt cele mai bune oferte.

Toate ofertele eMAG la mașini de spălat rufe sunt disponibile AICI.

În continuare am selectat 15 mașini de spălat, în funcție de criteriul prețului. Mașinile de spălat de mai jos sunt cele mai ieftine disponibile în cadrul promoției de la eMAG din această perioadă, iar prețurile sunt cu adevărat avantajoase.

eMAG mașini de spălat rufe – Heinner

Una dintre cele mai ieftine mașini de spălat rufe de la eMAG este acest model de la Heinner care are o capacitate de încărcare de 5kg și 800 RPM. Mașina face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Star Light

Mașina de spălat rufe de la Star Light are o reducere de preț de 11% și beneficiază de o garanție de 24 de luni. Mașina are capacitate de încărcare de 5kg, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+.

Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Arctic

Producătorul din România de mașini de spălat, Arctic, are un model foarte ieftin disponibil la vânzare la eMAG. Mașina este una slim și ocupă puțin spațiu, dar are și calitatea de a avea o capacitate de 6kg, 1000RPM și clasă energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Arctic

Tot de la Arctic, o mașină de spălat chiar și mai economicoasă din punct de vedere energetică dar și al consumului de apă și detergent. Acest model nu este unul slim precum precedentul, are o capacitate de încărcare de 5kg, 1000RPM clasă energetică A++. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Star Light

Această mașină de spălat rufe de la Star Light are reducere de preț în cadrul promoției de la eMAG de 10%. Mașina e dotată cu display, are 6kg capacitate de încărcare, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A++.

Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Arctic

Un alt model, ceva mai performant de la Arctic însă tot cu un preț mic care are și un discount de 15% este cel pe care vi-l prezentăm în continuare: are 5 kg capacitate de încprcare, 1200 RPM și face parte din clasa energetică A++. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Arctic

Un alt model extrem de avantajos și care are o reducere de 20% de la eMAG este acest Arctic cu capacitate de încărcare de 5kg, 1000 RPM și clasă energetică A++. Se recomandă folosirea detergentului lichid pentru performanțe superioare, prin funcția Eco Dose. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – BEKO

eMAG are un model de mașină de spălat rufe de la BEKO ce înregistrează cea mai mare reducere de preț a momentului de 25%. Mașina este foarte performantă, are 1000 RPM, face parte din clasa energetică A+ și are una dintre cele mai mari capacități de încărcare de pe piață de 7kg. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Arctic

15% reducere și pentru această mașină de spălat rufe de la Arctic care se evidențiază prin capacitatea mare de încărcare de 6kg, 1000 RPM și clasă energetică A++. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Whirlpool

Pentru cei care preferă modelele de mașini de spălat rufe cu încărcare verticală, cei de la Whirlpool prezintă o reducere de 420 de lei pentru mașina verticală cu capacitate de încărcare de 5.5 kg, 1100 RPM și clasă energetică A++. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – BEKO

Această mașină de spălat rufe de la Beko are caracteristica ce o diferențiază față de alte modele: funcția PET pentru spălarea păturilor sau hainelor care intră în contact cu părul de animal. Mașina are 800 RPM, flasă energetică A+ și display LED. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Daewoo

O reducere de 10% este disponibilă de la eMAG pentru mașina de spălat rufe Daewoo care face parte din clasa energetică A++, are afișaj de tip LED și încărcare frotnală, sistem de siguranță împotriva copiilor și programare întârziată. Mașina are 1000 RPM și 6kg capacitate de încărcare. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG Mașini de spălat rufe – Arctic

Un alt model performant de la producătorul românesc de electrocasnice Arctic este mașina de spălat rufe cu capacitate de încărcare de 6kg, 1000 RPM și clasă energetică. Acest model are reducere de 15% și oferta e disponibilă AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Whirlpool

Calitatea Whirlpool se regăsește și în această mașină de spălat rufe ce are un discount de 15%. Mașina are capacitate de încărcare de 5kg, viteză de rotație de 1200 RPM și clasă energetică A+.

Prețul îl găsiți AICI.

eMAG mașini de spălat rufe – Whirlpool

Ultimul model pe care vi-l prezentăm în topul 15 al celor mai ieftine mașini de spălat disponibile este de la Whirlpool și are încărcare verticală. Mașina are 1000 RPM, 5kg capacitate de încărcare și face parte din clasa energetică A+. Prețul poate fi găsit AICI.