MENIU

Super mic-dejun! Alimentele care îţi dau energie pentru întreaga zi

<p>&nbsp;Descoperire şocantă. Micul dejun nu este cea mai importantă masă a zilei. Motivul?</p>

Ce mănânci la micul-dejun îți influențează câte calorii vei consuma în restul zilei și ce pofte vei avea. Vezi ce combinații alimentare te umplu de energie și te ajută să slăbești.

Ou și avocado

Combinația de ou și avocado îți întărește creierul și te ajută să te concentrezi mai bine. Ouăle, mai ales gălbenușurile, sunt o sursă importantă de vitamina B 12 și acid folic, nutrienți importanți pentru creier. Avocado conține un nivel ridicat de grăsimi monosaturate, care ajută la circulația sângelui și îmbunătățește funcțiile cognitive. Pisează un avocado și întinde-l pe o felie de pâine prăjită. Deasupra pune un ou fiert, moale, și ai obținut un mic dejun sănătos și plin de vitamine și minerale.

Semințe de chia și iaurt grecesc

Combinația de semințede chia și iaurt greces conține o cantitate mare de proteine. O linguriță de semințe de chia conțin aproximativ 4 grame de proteine, așa că merită să fie incluse în dietă, potrivit yahoohealth.com. Adaugă-le în cana de iaurt grecesc și nu vei mai simți foame imediat cum ieși din casă. Proteinele pe care le absorbi din aces amestec îți întăresc masa musculară și te fac să uiți de poftele nesănătoase.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
alimente ou mic dejun avocado