MENIU

Sunt cozi uriașe la un supermarket: Românii se calcă în picioare pentru mâncare ieftină și reduceri

Cozi uriașe la un supermarket din Capitală

Românii îndură scumpiri de coșmar și pentru a avea ce pune pe masă se calcă în picioare pentru oferte. Sunt cozi uriașe la un supermarket din Capitală. Sute de oameni stau la coadă ore în șir pentru a cumpăra ulei și zahăr la reducere.

Au fost reduceri, joi, la un supermarket din Capitală. Românii s-au călcat în picioare să cumpere ulei la 7 lei litrul și zahăr la prețul de 4 lei / kg. Unii dintre cumpărători au luat baxuri întregi de ulei.

„Am fost din cu totul alt motiv la supermarket și nu pot descrie nebunia din magazin pentru ulei și zahăr! Șoc și groază, un paznic care parcă numără cine intră și cine iese, proptit fix în mijlocul ușii la intrare! Oameni cu minim 4 baxuri de ulei și 2 baxuri de zahar! Apropo reducerea se face pentru 1 bax pe bon, așa că stai la coada de o iei ușor spre depresie, fiindcă se scanează cate un bax pe bon! Vine o mare foamete și se face provizii pentru cel puțin 1 an! Dar dacă nu e bogăție in cămară.... parca nu suntem români!”, a spus o femeie care a luat parte la vâlva din magazin.

Mai multe articole despre:
supermarket coada ulei zahar