MENIU

Sucul de cartof crud, perfect pentru frumuseţea ta

Sucul de cartof crud, perfect pentru frumuseţea ta

Cartoful este unul dintre cele mai ieftine alimente, care poate fi folosit în bucătărie într-o mulţime de reţete. Dar te-ai gândit vreodată că banalul cartof te-ar putea ajuta să fii mai frumoasă? Uite care sunt beneficiile sale pentru piele şi păr şi de ce ar trebui să îl incluzi în rutina ta de beauty.

Iată cum poţi include în ritualul tău de beauty sucul de cartof crud şi care sunt beneficiile acestuia, potrivit unica.ro.
Deoarece este alcalin, detoxifiant, bogat în vitamine şi minerale, şi conţine chiar şi o serie de antioxidanţi, sucul de cartofi este ideal pentru piele. Mai exact, sucul de cartof crud poate preveni îmbătrânirea prematură a tenului, hidratează pielea uscată, curăţă tenul de impurităţi, acţionând ca un demachiant natural, tonifică pielea şi te ajută chiar să lupţi împotriva inesteticelor pungi de sub ochi.

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de aceste beneficii este să storci unul sau mai mulţi cartofi şi să îţi tamponezi delicat tenul cu o dischetă demachiantă îmbibată în sucul proaspăt. Desigur că poţi folosi acest suc şi în diverse combinaţii, pentru tratamentele naturale pe care ţi le faci singură. De exemplu, pentru o loţiune tonică excelentă, poţi amesteca sucul de cartof cu puţin suc de lămâie, iar în felul acesta te vei bucura şi de parfumul delicat al lămâii.

Trebuie să ştii că poţi să mai foloseşti sucul de cartof crud şi pentru păr. După cum spuneam, conţine multe vitamine şi minerale – A, B, C, calciu, potasiu, fier – fiind excelent în tratamentele naturale pentru revitalizarea firului de păr. Oferă textură şi strălucire părului degradat şi te poate ajuta chiar şi în problemele legate de căderea părului.

Mai multe articole despre:
cartof suc de cartofi