MENIU

Dan Suciu: Vor fi făcute toate demersurile pentru a lămuri situaţia în cazul Bodnariu

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului României, a afirmat în ceea ce priveşte cazul Bodnariu că partea română speră să fie informată cât mai rapid legat de evoluţia anchetei şi că vor fi făcute toate demersurile pentru a lămuri situaţia.

Guvernul, preocupat de cazul Bodnariu. Premierul Dacian Cioloş urmăreşte personal mersul acestei anchete, iar partea română face toate demersurile pentru lămurirea situaţiei într-un timp cât mai scurt. Sunt principalele mesaje transmise în declaraţia de presă pe care a susţinut-o purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, pe tema familiei mixte româno-norvegiene, care şi-a pierdut copiii la finalul anului trecut. Cei cinci minori ai soţilor Bodnariu au fost luaţi de către Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, după ce fetiţele mai mari ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. 

"Vorbim de cetăţini care acum se îndreptă spre Ambasada Românei şi solicită o implicare a autorităţilor române", a spus acesta, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Sperăm într-o clarificare rapidă a situaţiei, în interesul copiilor, fără inflamarea situaţiei, în baza bunelor relaţii pe care România le are cu Norvegia", a afirmat Dan Suciu.

Marius Bodnariu, tatăl celor 5 copii luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia,despre drama familiei

Mai multe articole despre:
copii Norvegia Bodnariu protecţia copiilor