MENIU

SUA, dispusă să găsească banii furați din România. Bobby Păunescu avertizează

Bobby Păunescu / Sursa foto: Arhivă

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a vorbit, duminică seară, la un post TV, despre faptul că Statele Unite ale Americii sunt dispuse să găsească banii furați din România.

„Sunt sute de miliarde găsite de entități, ne interesează mai puțin să băgăm oameni în pușcărie, zic eu. Pe noi ne interesează banii ăia. Decât să ne împrumutăm, de ce să nu îi luam pe ai noștri? Tot timpul se zice: <<Vin americanii aici și ne iau bogățiile>>.

Noi oricum am dat bogățiile, o parte din ele. Sigur că o să le luăm înapoi. Este și o Ordonanță de Guvern acum în cazul în care ajungem la o situație de război, dar ce este foarte important este că România nu a cerut nimic. De ce nu cerem? Ne interesează ca Romania să ceară, România trebuie să joace un rol.

America își dorește pentru România, dar nu poate să spună public, un rol de lider legionar. România acuză că americanii vin să ne ia, dar noi nu cerem nimic, noi dăm. Noi suntem pe principiul: <<Noi nu ne vindem țara, noi o dăm pe gratis>>.

Toți cei care au trădat țara și care au dus urmare trădării în țară au avut foarte mult de pierdut. Tot trădători rămân. Acei trădători nu sunt doar cei care spun un secret sau ceva, sunt și cei care fac în mod deliberat, într-un interes propriu, împotriva comunității din care fac parte. Cu siguranță noi nu mai putem opri asta. Lucrurile nu mai pot fi oprite”, a precizat Bobby Păunescu, duminică seara, la B1TV.

Mai multe articole despre:
Bobby Paunescu bani furati sua