MENIU

Studentul ROMÂN SCLIPITOR pentru care se "BAT" Facebook şi Google

Petru Trimbitas, studentul român pentru care se "bat" Google şi Facebook

Vara trecuta a participat la Android Camp, iar acum are de ales intre doua oferte de internship: a celor de la Google si a celor de la Facebook. Doua companii gigant ale momentului vor sa il instruiasca pe studentul Petru Trimbitas de la UBB, un tanar cu multe olimpiade la activ care e impotriva socializarii la cursuri.

Petru Trimbitas este student la Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii “Babes-Bolyai” (UBB), la Informatica, in limba engleza.

Studentul a lucrat pentru o perioada la Bosch si de curand a primit doua oferte fulminante, scrie ziardecluj.ro.

“Anul asta m-au contactat de la Google si Facebook, ca sa sustin interviuri pentru vara viitoare. Le-am trecut si, apoi, am primit oferta la Facebook. La Google e putin altfel procesul, in sensul ca dupa ce treci interviurile ti se cauta un proiect. Le-am zis, asadar, ca am oferta la Facebook si ca vreau sa merg la New York si sa lucrez la un proiect interesant”, a adaugat el.

Urmarea a fost peste asteptari: dupa ce le-a trimis e-mailul, a fost sunat pe mobil de catre un reprezentanta al Google. 

 “(...)Sa vad ce oferta imi fac si pe urma ma hotarasc daca merg la Google sau la Facebook”, a dezvaluit studentul.

In cazul in care i s-ar propune un job la compania aleasa, Petru spune ca este posibil sa ramana acolo pentru cativa ani, insa nu isi doreste sa ramana pe termen lung in nici o corporatie. Totusi, sa ramana in Romania nu face parte din visele sale.

“As pleca din tara, evident. Firmele de IT vin aici pentru ca suntem ieftini si nu comentam”, este el convins.  

Mai multe articole despre:
google UBB Facebook petru trimbitas student român