MENIU

VIDEO Studentul la Medicină care a amenințat o farmacistă cu un cuțit a fost reținut

Farmacistă amenințată cu un cuțit

Un student la Medicină din Craiova a amenințat o farmacistă cu cuțitul și i-a cerut toți banii pe care îi avea în casierie. Nu a reușit însă să fugă cu prada, pentru că s-a speriat atunci când femeia a sunat alarma. Polițiștii au preluat apelul și l-au reținut pe agresor, relatează Realitatea PLUS.

Tânărul de 26 de ani, student la Facultatea de Medicină din Craiova, a încercat să jefuiască o farmacie din oraș acum câteva zile. Angajata a reușit să dea alarma la poliție în timp ce tănărul o amenința cu cuțitul. În acel moment, agresorul s-a speriat și a fugit cu mâna goală.

Tânărul nu este la primul jaf. Și la începutul lunii martie, studentul a mai luat cu asalt o altă farmacie. Atunci însă a reușit să fugă cu banii.

"Din cercetari a rezultat că cel în cauza ar fi intrat în luna martie, în doua farmacii, din Craiova, unde, având asupra sa un cutiț, ar fi solicitat încasarile. Doar de la una dintre cele doua farmeacii a reușit să sustragă o suma de bani fiind vorba de 1500 de lei", a afirmat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Studentul la Medicină va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.