MENIU

Studenții au PIERDUT procesul cu UMF Iași: Ce CONDIȚII trebuie să îndeplinească pentru a participa la examene

Examene studenți

Universitatea de Medicină și Farmacie din Iaşi a câştigat procesul cu studenţii. Vă reamintim că aceștia au dat universitatea în judecată pentru că au impus condiții de vaccinare pentru a participa la cursuri, relatează Realitatea PLUS. 

Toți cei care vor să participe la examenele organizate de Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) din Iaşi trebuie să prezinte un test PCR negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte sau un test antigen nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, studenții și profesorii pot prezenta și dovada vaccinării ]mpotriva noului coronavirus sau o adeverință care să ateste că au fost infectați cu COVID-19 în ultima perioadă și s-au vindecat. 

Vă reamintim că Liga Studenților de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, împreună cu alți 5 studenți de la UMF, au dat în judecată universitatea, fiind nemulțumiți de obligativitatea vaccinări sau a testării PCR înainte de a participa la examene.

Cum Universitatea a câștigat în instanță, definitiv, aceast proces, studenții vor trebui acum să prezinte obligatoriu testul sau certificatul care să ateste că s-au vaccinat anti-COVID-19. 

Mai multe articole despre:
umf iasi proces umf studenti test pcr vaccin covid