MENIU

Detalii terifiante în cazul tinerei din Franţa, studentă la Cluj, descoperită moartă în casă

O tânără din Franța, care studia în Cluj-Napoca, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia, scrie citynews.ro.

Tragedia s-a produs într-un apartament de pe Calea Moților, unde tânăra de 24 de ani, originară din Paris, locuia în chirie. La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care a constatat decesul fetei, precum și criminaliștii, aceștia căutând indicii pentru a stabili cu exactitate în ce condiții a murit.

Din primele informații reiese că fata, care era studentă în anul 5 la Medicină Generală, locuia singură. Ultima persoană cu care a vorbit a fost un coleg de an, căruia i-a trimis un mesaj marți dimineața.  

"Urmează ca miercuri să facem necropsia și să stabilim cauzele exacte ale decesului. Din primele informații ea ar fi decedat în cursul acestei după-amiezi", a declarat pentru citynews.ro șeful IML Cluj, Marius Vartic.

Studenta a fost găsită de o prietenă de a ei, care avea o copie a cheii locuinței în care locuia. "Am auzit că a urlat cineva pe scară, am ieșit, și am văzut o domnișoară foarte panicată. Am întrebat-o ce a văzut, și apoi mi-a explicat cu greu că și-a găsit prietena moartă. Am sunat de îndată la 112, iar la fața locului au ajuns pompierii și un echipaj SMURD. Din câte am înțeles s-a spânzurat în mijlocul camerei", a declarat un martor ce a alertat autoritățile despre cele întâmplate.

Alți vecini spun că zilele trecute s-a întâmplat un lucru ciudat la ei în bloc. "Săptămâna trecută s-a auzit o strigătură puternică de femeie. A venit și atunci poliția însă nu s-a stabilit ce s-a întâmplat. Nu știu dacă are sau nu vreo legătură. Din câte am înțeles această studentă a luat și ceva pastile înainte să se sinucidă", a declarat un locatar.

Mai multe articole despre:
Cluj sinucidere studenta UMF Franţa