MENIU

Strania moarte a unei artiste. Când a intrat în apartamentul ei, iubitul a găsit-o..

Ashley Olsen, o artistă americană în vârstă de 35 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Florenţa, Italia. Trupul său neînsufleţit a fost găsit de iubitul ei, şi prezenta din primele informaţii răni pe corp şi pe gât.

Prietenul lui Ashley era îngrijorat că artista nu mai dăduse niciun semn în ultimele zile şi aşa a ajuns în apartamentul ei, acolo unde a găsit-o fără suflare, scrie Libertatea.ro.

Poliţia nu a vrut să ofere prea multe detalii despre detaliile observate în apartamentul lui Olsen iar purtătorul de cuvânt nu a confirmat deocamdată varianta unei strangulări. Poliţiştii au vorbit totuşi despre faptul că trupul neînsufleţit al lui Ashley prezenta urme de violenţă pe corp şi pe gât.

Potrivit televiziunilor locale, cadavrul lui Olsen a fost găsit în pat. Tatăl artistei, profesor la o şcoală din Florenţa, a fost chemat pentru a o identifica.

Anchetatorii au preluat computerul lui Olsen şi i-au interogat pe iubitul artistei şi pe mai mulţi prieteni în încercarea de a găsi cât mai repede conexiunile necesare prinderii criminalului.

Ashley era foarte activă pe reţelele sociale şi era cunoscută mai ales pe Instagram graţie imaginilor ce descriau viaţa cotidiană din oraşul Florenţa.

Mai multe articole despre:
Florenţa artistă Ashley Olsen