MENIU

Străinul șocat de mașinile de lux din București: "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde se produc"

Străinul șocat de mașinile de lux din București. Foto: Captură TikTok

Într-o postare recentă pe platforma TikTok, un turist italian aflat în vizită în București și-a exprimat uimirea față de mașinile ce circulă pe străzile orașului.  În înregistrare, el pare să fie surprins de numărul mare de mașini de lux pe care le vede circulând prin oraș și afirmă că sunt mai multe BMW-uri pe drumurile românești decât în Germania.

Influencer din Italia cunoscut în mediul online sub numele de Paoletto s-a plimbat pe străzile Capitalei și a împărtășit fanilor părerile „la cald”.

Ceea ce i-a atras atenția italianului a fost numărul mare de mașin scumpe care circulă pe stradă, în contextul în care țara noastră este considerată una dintre cele mai sărace din Europa. El a filmat la întâmplare mașinile care așteptau la un semafor din Capitală.

Porți deschise la Banca Națională a României. Publicul va putea să atingă unul dintre preţioasele exponate – un lingou din aur

Dacă prima mașină este o Dacie, ce urmează în coloană este de-a dreptul uimitor. BMW-uri de lux și mașini electrice de zeci de mii de euro. 
"În România, la București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacia. Aceasta cu siguranță este Bolt", spune italianul.
 
Influencerul numește apoi celelalte mașini din coloană
"IQ (Volkswagen IQ, cu preț de pornire de la 43.000 de euro, n.r.) apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică", spune influencerul italian. 
Cel mai apreciat produs românesc în Elveția, de care românii nu prea sunt impresionați. „Tot elvețianul vrea să și-l cumpere"
@paolettoking #fyp #happy #funny #romania #tiktok #viral #fypシ ♬ suono originale - Paoletto🔥🔥🔥
Mai multe articole despre:
masini de lux bmw masini scumpe