MENIU

Stock Busters la eMAG – Top 7 cele mai bune oferte la telefoane mobile

Stock Busters la eMAG – Promotia de lichidare de stocuri la cel mai mare retailer online din Romania aduce reduceri chiar si de 75% pentru anumite produse.

Stock Busters la eMAG – Lista cu toate telefoanele aflate la oferta poate fi consultata AICI.

Stock Busters la eMAG – Cel mai mare retailer online din Romania a dat startul in Octombrie cele mai mari promotii de lichidari de stocuri din aceasta toamna. Preturile sunt scazute chiar si cu 75% in anumite cazuri. Noi am selectat 7 oferte excelente pentru telefoanele mobile.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

Stock Busters la eMAG – Samsung Galaxy S6 Edge

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru renumitul telefon mobil Samsung Galaxy S6 Edge care are marginile rotunjite pentru un acces facil la meniu, are memorie de 32GB si e dotat cu functia 4G pentru viteze mari de transfer de date si internet. Pretul beneficiaza la lichidare de stoc de 21% reducere si poate fi gasit AICI.

Stock Busters la eMAG – Huawei P9 Lite

Desi nu este la fel de renumit precum telefoanele Apple sau Samsung, Huawei P9 Lite are capacitati foarte performante si preturi excelente. Este si cazul modelului P9 Lite care are si capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata. Reducerea pentru acest model este de 13% si oferta poate fi gasita AICI.

Stock Busters la eMAG – Samsung Galaxy S7

Varful de gama de la Samsung este Galaxy S7 care beneficiaza de reducere la lichidare de stoc doar la eMAG. Telefonul are memorie de 32GB, 4G si oferta include un discount de 19%. Pretul poate fi consultat AICI.

Stock Busters la eMAG – Telefon mobil Allview X2 Soul Lite

Produs chiar in Romania, telefonul mobil Allview X2 Soul Lite este cel mai ieftin si mai performant din categoria sa. Telefonul are functie 4G, un procesor 4Core, display de 5 inch de tip IPS, doua camere foto de 8 si 5mp si foloseste sistemul de operare Android. Pretul include o reducere de 24%. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Stock Busters la eMAG – Samsung Galaxy S7

Daca preferati modelul S7 in fata celui Edge, acum la eMAG gasiti un pret chiar si mai bun, insa atentie, stocurile par sa se epuizeze rapid la un asemenea pret redus cu 21%. Telefonul este modelul cu 32GB memorie si 4G. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Stock Busters la eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 6S

6S s-a ieftinit foarte mult dupa aparitia noului telefon de la Apple, iar acum beneficiaza de la eMAG si de o reducere de 18%, foarte generoasa. Calitatea produselor Apple este renumita, iar modelul pe care vi-l prezentam aici are 16GB memorie. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Stock Busters la eMAG – Apple iPhone SE

Este cunoscut ca fiind cel mai ieftin telefon mobil actual de la Apple, iar acum beneficiaza si de un discount de la eMAG. Apple iPhone SE are memorie de 16GB si functie 4G si beneficiaza de toata calitatea produselor Apple. Oferta poate fi gasita AICI.

 eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

 

Mai multe articole despre:
emag stock busters