MENIU

Stimulează punctul Feng Fu cu un cub de gheaţă. Nu te vei mai îmbolnăvi niciodată

Presopunctura isi are originea in medicina antica chineza si presupune stimularea anumitor puncte de pe corp pentru a ameliora ori chiar elimina orice tip de durere sau indispozitie. Printre aceste zone se regaseste si punctul Feng Fu, care, odata stimulat, ofera o multime de beneficii organismului.

Punctul Feng Fu (traducere - adapost de vant) este localizat la ceafa, imediat sub protuberanta occipitala. Ca sa il stimulezi si, prin urmare, sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le poate oferi acest punct-minune, trebuie sa pui un cub de gheata pe el.

Poate ca te vei intreba de ce nu este suficient sa il masezi ori doar sa il presezi. Ei bine, poti sa apelezi si la aceste tehnici de activare, insa metoda cu cubul de gheata, chiar daca pare bizara, este mult mai eficienta.

Orice persoana isi doreste sa traiasca mai mult, sa arate mai tanara si sa se simta mai bine. Ni se spune zilnic ca alimentatia sanatoasa si sportul sunt singurele solutii prin care poti sa obtii aceste lucruri, insa mai exista un truc furat de la chinezi, un popor renumit pentru longevitate, care are aceleasi beneficii.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
presopunctura feng fu