MENIU

StilPropriu.ro – Ce desktopuri gasesti sub 2.000 de lei

StilPropriu.ro iti propune cateva oferte foarte bune pentru calculatoare de tip desktop.

StilPropriu.ro – Toate desktopurile din oferta pot fi vazute AICI.

StilPropriu.ro va propune o noua categorie de produse la preturi foarte avantajoase. Este vorba despre configuratii puternice de calculatoare desktop care pot fi achizitionate si cu buget restrans. Pentru astazi va prezentam 5 desktopuri ce costa sub 2.000 de lei.

StilPropriu.ro – Packard Bell iMedia

Desi este un brand necunoscut pentru Romania, acest calculator s-a fabricat pentru piata spaniola si este de cea mai buna calitate, la un pret imbatabil. Toate datele despre model si pretul sau mult sub 1.500 de lei le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Iggual Psipch101

O alta configuratie foarte ieftina este cea de la Iggual. Aceasta unitate din imagine contine o memorie de 4GB si spatiu de stocare foarte generos de 1TB pe care puteti stoca o multime de programe, filme, fotografii. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

StilPropriu.ro – PC cu Unitate HP

Calculatorul din imagine are doua atuuri foarte bune: in primul rand configuratia sa este una puternica, cu un procesor cu frecventa de 1.8 Ghz, iar designul unitatii dar si dimensiunile sunt minimaliste, ocupa spatiu putin si e usor de transportat. Toate detaliile configuratiei le puteti afla AICI.

StilPropriu.ro – Unitate HP Pavilion

Trecem la configuratii ceva mai puternice, dar si la branduri cunoscute si de foarte mare incredere. Desktopul de la HP, modelul Pavilion are un procesor de 3.2 Ghz, foarte puternic ce face fata tuturor jocurilor noi. Memoria interna a calculatorului este de 4 giga bites si tipul memoriei e DDR3-SDRAM. Mai multe informatii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Acer Aspire

Ultimul desktop pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol si care se incadreaza in bugetul propus de cel mult 2.000 de lei este aceasta unitate Acer Aspire cu procesor de la Intel, modelul i3 de 3.6 Ghz. Pretul la reducere si detaliile configuratiei le gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
null