MENIU

StilPropriu.ro – Banda de alergat, bicicleta spinning si alte 5 oferte de aparate de sport in casa

StilPropriu.ro – Exista o multime de solutii pentru a face sport in propria locuinta. Iar preturile nu sunt deloc atat de mari pe cat te-ai astepta.

StilPropriu.ro – Lista cu toate aparatele de sport aflate la promotie poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro are o multime de oferte pentru aparate de sport ce pot fi folosite in propria locuinta, daca acest lucru ti se pare mai comod. Nu vei mai pierde timpul pe drumul catre si de la sala. Iata cat costa astfel de aparate:

StilPropriu.ro – Banda de alergat Fitness 7007

Va prezentam unul dintre cele mai bune modele de banda de alergat care poate fi achizitionat pentru propria locuinta. Este vorba despre o banda de alergat Fitness 7007 cu care va puteti mentine in forma. Banda are ecran LED, 12 programe presetate, 5 nivele de viteza, panou de control, manere pentru prindere din spume pentru confort, monitor pentru ritm cardiac, 3 nivele de inclinare si o multime de alte functii. Despre toate acestea dar si despre pretul aparatului puteti afla mai multe AICI.

StilPropriu.ro – Bicicleta Spinning Fitness 7008

StilPropriu.ro vine cu o oferta excelenta si pentru o bicicleta de tip Spinning Fitness 7008 pe care o puteti utiliza in propria locuinta. Bicicleta este volanta si are doar 16kg, e dotata cu un amortizor de soc pe cadrul din otel pentru un conforta chiar si mai bun. Transmisia se face prin lant si mecanism fix si e dotata cu sistemul Silence Fit pentru o pedalare maibuna si mai silentioasa. Pretul bicicletei de tip Spinning poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Bicicleta Eliptica Fitness

Cum se apropie vara, este ideal sa faceti cat mai mult sport pentru a va mentine in forma si pentru a va expune fara jena trupul la plaja. Bicicleta eliptica este volanta de 6kg, are 8 nivele de rezistenta, sistem de functionare magnetic. Pretul bicicletei este AICI.

StilPropriu.ro – Aparat pentru abdomene 8xTwist Bench

Lucreaza de acasa pentru a-ti face un abdomen de invidiat cu ajutorul aparatului pentru abdomene 8xTwist Bench. Practic vei avea acasa propria sala de sport cu ajutorul acestui aparat, ideal pentru a face exercitii si a intari muschii intregului corp. Aparatul are structura din metal rezistent, manere din spuma de cauciuc si inaltime reglabila dar si inclinare reglabila. Toate informatiil pot fi consultate AICI.

StilPropriu.ro – Aparat fitness Cardio Twister

Ultima oferta pe care v-o prezentam este foarte posibil sa o fi vazut in reclame la televizor, este un aparat foarte popular si cautat in ultima perioada, este vorba de un aparat fitness cardio Twister. Aparatul ajuta la arderea grasimilor si sculptarea abdomenului si a coapselor, in acelasi timp. In timp ce stepperele obisnuite lucreaza doar in sus si in jos, aparatul fitness cardio Twister ofera o miscare multidirectionala care ajuta la definirea in mod eficient a intregului corp. Toate detaliile le aflati de AICI.