MENIU

StilPropriu.ro - 5 oferte foarte bune, disponibile chiar acum

StilPropriu.ro - Lista completa cu toate ofertele magazinului poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro – Smart TV Samsung

Prima oferta pe care v-o recomandam este uimitor ca are un pret mult sub 3.000 de lei la ce capacitati si tehnologie are. Televizorul produs de Samsung are un ecran ce reda imagini la o rezolutie 4K ULTRA HD, poate fi conectat la internet si are diagonala de 49 de inch. In plus, televizorul are ecranul curbat pentru o experienta de vizionare completa. Pretul poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Philips

Continuam cu o oferta la fel de avantajoasa, un televizor produs de aceasta data de Philis. Televizorul are diagonala ecranului de 48inch si reda imagini la rezolutie Full HD. In plus, televizorul prezinta toate functiile Smart, poate fi conectat la internet si la toate dispozitivele mobile din locuinta. Toate detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Incarcator de masina Indeed

Incarcatorul de masina indeed este foarte ieftin, accesibil si atat de necesar. Puteti pune la incarcat atat telefonul mobil cu un simplu cablu de date sau chiar gps-ul sau tableta. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Perna de calatorie

Perna de gat este usor de depozitat si e bine sa o lasati mereu in masina pentru ca nu se stie niciodata cand aveti de facut un drum mai lung sau pur si simplu aveti nevoie de o pauza de sofat. Perna este gonflabila si va ofera toata relaxarea de care aveti nevoie. Pretul ei este AICI.

StilPropriu.ro – Cutie 300 jetoane poker

Daca esti impatimit al pokerului si ai prieteni la fel ca tine, este obligatoriu sa ai o cutie speciala cu jetoane. Aceasta nu este foarte scumpa, arata senzational, e de buna calitate, ideala pentru a juca texas hold’em. Cutia are 300 de jetoane, 2 pachete de carti, 1 chip dealer si 5 zaruri. Oferta o gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
null