MENIU

StilPropriu.ro – 5 bijuterii superbe pe care le poti purta la orice ocazie

StilPropriu.ro – Cel mai nou magazin online are oferte excelente pentru o serie de bijuterii.

StilPropriu.ro – Toate bijuteriile din stoc pot fi vazute AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online dezvoltat de realitatea.net care are o multime de produse interesante dintr-o gama diversificata. Noi va prezentam si va recomandam cateva dintre bijuteriile disponibile la oferta:

StilPropriu.ro – Colier dama Guess

Brandul Guess este renumit pentru o serie de bijuterii de lux pe care le produce, iar noi va recomandam la un pret foarte avantajos de la StilPropriu.ro Colierul de dama. Acest colier are 60 cm, este argintiu si fabricat din otel. Mai multe imagini cu superbul colier dar si pretul acestuia le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Inel din argint Sterling 925

Continuam cu inelul din argint Sterling 925 cu Zirconii Three Huggot. Acest inel face parte dintr-o gama mai larga de inele, bratari, cercei, pandantive si altele la preturi convenabile de la Huggot. Mai multe poze cu inelul si detalii gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Cercei din Argint Sterling

Aceasta pereche de cercei superba este fabricata din argint sub brandul Huggot. Cerceii sunt placati cu aur roz de 18K si cu zirconii Arrow care dau o personalitate aparte bijuteriei. Pretul lor il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Colier Dama Guess

Colier de dama de la Guess cu o o forma de inima stilizata, foarte frumoasa. Pretul este la reducere in aceasta perioada pe magazinul online StilPropriu.ro si toate detaliile le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Pandantiv Oceans Heart

Ultima bijuterie pe care v-o prezentam este inspirata din filmul Titanic, este vorba despre un pandantiv placat cu rodiu cu zirconii si cordon de piele. Bijuteria de la Huggot este creata cu cristale Swarovski si are 53cm. Pretul sau poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
null