MENIU

StilPropriu.ro – 5 accesorii pe care sa le porti atunci cand faci sport

StilPropriu.ro – Iti propunem 5 accesorii foarte utile pentru a monitoriza activitatea ta sportiva.

StilPropriu.ro – Toate accesoriile sportive disponibile in stoc pot fi vazute AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online dezvoltat de realitatea.net care vine cu o oferta diversa de produse, inclusiv o multime de accesorii necesare pentru sport. Am selectat si noi 5 oferte excelente pe care le puteti achizitiona chiar acum:

StilPropriu.ro – Pulsometru sportiv cu Bluetooth Innova

Pentru a vedea evolutia cardiaca in timpul efortului depus, este ideal sa va monitorizati pulsul cu ajutorul unui pulsometru sportiv. Noi va recomandam modelul cu bluetooth Innova pe care il gasiti la un pret foarte mult redus AICI.

StilPropriu.ro – Costum de sport X-Tra Sauna Body Slimmer

Continuam prezentarea accesoriilor de sport cu un costum in toata regula. Acest costum de sport X-Tra Sauna Body Slimmer face exact ceea ce va spune si numele lui, va ajuta sa slabiti cu usurinta. Este confortabil si eficient pentru a face sport, intensifica transpiratia si multimplica rezultatele antrenamentelor. Oferta pentru acest costum o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Bratara de activitate Brigmton BS Sport

O alta oferta foarte buna este disponibila pentru bratara de activitate produsa de brigmton bsport. Aceasta are un display OLED de 0.69inch, poate fi conectata prin bluetooth 4.0 si foloseste sistemul de operare android. Oferta pentru aceasta bratara poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Suport de telefon pentru bicicleta GoFit

Suportul de telefon mobil pentru bicicleta de la GoFit face pedalatul si utilizarea telefonului mobil perfect compatibile. Suportul este foarte comod si practic si puteti utiliza functiile telefonului in timp ce pedalati. Suportul poate fi fixat pe ghidonul bicicletei cu multa usurinta si include si 2 tampoane de spuma pentru o mai buna adaptare. Oferta o gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Bratara de siguranta cu LED GoFit

Daca preferati sa alergati dupa lasatul serii, este neaparat nevoie sa aveti o asemenea bratara de siguranta cu LED de la GoFit care va face vizibili in intuneric pentru masini. Bratara are un design simplu, dispune de 2 lumini led ce va permit sa alternati intre pozitiile fixa sau intermitenta prin apasarea unui buton pe bratara. Mai multe detalii si pretul gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
stilpropriu.ro accesorii sport