MENIU

StilPropriu.ro - 4 idei de deserturi amuzante pentru copii

StilPropriu.ro vine cu 4 idei prin care ii poti face mai fericiti pe cei mici, fara costuri prea mari.

StilPropriu.ro - Lista cu mai multe idei de desert si distractii pentru cei mici poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro – Aparat de popcorn Sweet & Pop

Acest aparat de facut popcorn este vintage si foarte potrivit pentru toate petrecerile si aniversarile celor mici dar chiar si ale celor mari. Conceptul este unul retro, original si usor de utilizat. Puteti prepara popcorn foarte rapid, pana la 10 porti dintr-o singura preparare. Mai multe informatii, dar si pretul sau le gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Masina de vata de zahar

Daca nu sunteti adeptii popcornului, ci mai degraba preferati vata de zahar, iata ca exista o masina la fel de haioasa si cu design retro si pentru acest aspect. Nu este deloc greu de utilizat, va permite sa faceti vata delicioasa si pufoasa in doar cateva minute iar cei mici vor fi complet fascinati de acest aparat. Pretul sau poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Aparat cu cleste

Cu siguranta si voi atunci cand erati mici ati jucat cel putin o data la un asemenea aparat cu cleste. Se introducea o fisa si in functie de cum manevrati clestele, puteati castiga ceva. De aceasta data fisele sunt unele de plastic pe care le administrati chiar dumneavoastra, iar in interior puteti pune si jucarii, dar mai ales dulciuri, spre bucuria copiilor. O asemenea distractie poate face dintr-o aniversare un eveniment pe care cei mici sa nu-l uite niciodata. Pretul unui asemenea aparat e foarte avantajos si il gasiti AICI.

StilPropriu.ro – Distribuitor bomboane si gustari uscate

Celebrele bomboane M&M sau alte altele asemenea pot fi facute chiar si mai atractive pentru cei mici data acestea vin dintr-un distribuitor precum cel din imagine. Umpleti recipientul cu dulciuri, de la gume de mestecat, fructe uscate sau nuci si gratie senzorului incorporat cu infrarosu, dulciurile vor cadea automat in palma atunci cand plasati mana sub robinet. Pretul aparatului poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
stilpropriu.ro