MENIU

Stenograme-bombă din dosarul 2 mai: Mama drogatului ȘANTAJA martori-cheie | Dialogul cu fosta iubită a lui Vlad Pascu

Stenograme-bombă din dosarul 2 mai: Mama drogatului ȘANTAJA martori-cheie | Dialogul cu fosta iubită a lui Vlad Pascu

Stenograme exclusive din dosarul lui Vlad Pascu. Mama șoferului drogat care a omorât doi tineri în accidentul de la 2 mai șantaja martori-cheie din proces.

DENUNȚĂTOARE: Și ce să spun dacă mă întreabă?
MIRUNA PASCU: Îți repet! Orice declarați voi, ca și între ghilimele martori, nu sunteți martor... voi cumva trebuie să fiți agățați toți pentru acele clipuri, vă repet, că nu există nimic altceva decât mizeriile alea după net.
DENUNȚĂTOARE: Și, dar ce să...eu de asta voiam să vorbesc cu dumneavoastră... ce să le zic... dacă mă întreabă, ce să le zic?
MIRUNA PASCU: Nu le zi nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net...nu asta făceați de fapt?
DENUNȚĂTOARE: Aa.. .adică să neg... filmulețele...
MIRUNA PASCU: Da... că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că luați, voi luați nu știu ce ....? Este foarte gravă situația pentru că sunteți foarte proști. Deci, în primul rând, cum să vă spun, că eu cunosc mulți copii din anturajul vostru. E întâmplător, dar pe voi personal nu v-am cunoscut și Vlad mi-a tăiat orice fel de acces la copiii din anturajul vostru care n-au ajuns în situația voastră. Voi ați fost niște teribiliști, niște oameni care au „neinteligibil” nişte lucruri care poate le fac și alții, poate nu le fac și alții, poate nu le-ați făcut voi de-a adevăratelea, poate doar v-ați prefăcut că faceți niste ..., dar ați vrut neapărat să ieșiți ca păduchele în frunte și le-ați dat către niște alți proști care în momentul în care s-a întâmplat într-adevăr o nenorocire, cu mașina aia a lui tată-su lui Vlad.

STENOGRAME BOMBĂ DIN DOSARUL PASCU

Miruna Pascu: Alo?
Vlad: Alo, ce faci?
Miruna Pascu: Uite ce să fac? Am fost la doamna avocată. Că am rămas că trebuia să mă văd în dimineața asta cu ea.
Vlad: Azi am instanță.
Miruna Pascu: Nu ai instanță
Vlad: Ba da.
Miruna Pascu: O să mergi la Mangalia.
Vlad: La Mangalia.
Miruna Pascu: Da. Dar nu e instanță. Și e bine că nu s-a auzit nicăieri nimic, nu o să fie nimeni să te..urmărească. Știe, o să vină cineva cu tine. Nu-ți fă probleme. Știu și pentru ce, dar nu știu dacă tre să-ți spun ție, sau nu știu. Adică nu stau să-ți spun.
Vlad: Nu e pentru prelungire?
Miruna Pascu: S-ar putea. Dar nu o să fie cu presă și cu de astea. Asta e și ideea. SĂ nu fie nimeni. Ce-ai făcut? Te-ai descurcat cu pachetele, pui?
Vlad: Da, da.
Miruna Pascu: Te-ai descurcat, da?
Vlad: Ai uitat să-mi pui prosoape.
Miruna Pascu: Am uitat, mami și eu ceva, Ce să fac? La câte au fost acolo...am uitat prosop. O să vin săptămâna viitoare și o să-ți aduc trei, ca să ai intotdeauna unul de rezervă...
Vlad: Păi trei da.
Miruna Pascu: Câte unul de rezervă în plus

Miruna Pascu: Da pui. Eu înțeleg ce spui tu și e foarte adevărat. E foarte adevărat că din om, ăștia în presă fac neom. Înțelegi?
Vlad: (n.l. neinteligibil) mașină de...foarfecă sau mașină de tuns, nu mi-ai adus, nu? Sau mi-ai adus?
Miruna Pascu: Poftim?
Vlad: Ai găsit mașină de tuns? Mi-ai adus și foarfecă?
Miruna Pascu: Nu mami, nu ți-am adus mașină de tuns și foarfecă. Ți-am și zis.

surse: dosar DIICOT 

Mai multe articole despre:
mama drogat vlad pascu santaj stenograme