MENIU

Stenograme BOMBĂ din PSD. Firea sare la gâtul lui Tudose după ce i-a criticat târgul de Crăciun

Mihai Tudose, atacată de Gabriela Firea

Gabriela Firea este extrem de nemulțumită de ieșirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piața Victoriei, potrivit unor stenograme din PSD prezentate de DC News.

Tensiunile din PSD au atins cota de alarmă. Gabriela Firea și Liviu Pleșoianu l-au atacat frontal pe premierul Mihai Tudose, într-o discuție între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie.

Explozia a fost prilejuită de ieșirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piața Victoriei, care a umplut paharul nemulțumirilor din partid. Primul ministru este acuzat că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei și că vrea să preia PSD.

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, i-a reproșat premierului PSD, Mihai Tudose, ipocrizia și faptul că o atacă în presă.

Gabriela Firea: Domnule prim-ministru, am memorie bună și au fost și martori la discuțiile noastre...nu e de mirare că nu le mai recunoașteți. Vă descrie întregul caracter și comportament. Primăria Generală nu e în subordinea Guvernului, ca de altfel nicio primărie din țară. Nu aveți de ce să-mi faceți mie sugestii sau recomandări, nici în privat, nici prin presă. Eu răspund în fața legii și a bucureștenilor. Dumneavoastră în fața legii și Parlamentului. Dacă îngrijorarea dv. e una sinceră și onestă privind organizarea festivalului pentru copii și a târgului din Piața Victoriei, m-ați fi sunat să vorbim colegial și nu mi-ați fi dat indicații prețioase prin presă.

Sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD

Gabriela Firea i-a amintit premierului momentele în care acesta a susținut mesajele #rezist, în opoziție cu mesajele PSD.

Gabriela Firea:Nu uitați că dv. ați deschis acest conflict. Am tăcut jumătate de an. Jumătate de an în care ați consumat timp și energie pentru a mă bloca, pentru a stopa toate proiectele comune Guvern-Primăria Capitalei. V-ați încălcat propriile promisiuni că veți sprijini proiectele Capitalei României. Noi nu vă cerem bani. Vă solicităm parteneriate legitime. Dl. Iohannis e în campanie electorală pentru prezidențiale, dv. sunteți în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negați, este inutil, o știu și o simt tot mai mulți colegi. Dumneavoastră sunteți de la Brăila și nu de la Craiova, dvs. nu știți ce este statul paralel...

 
Mai multe articole despre:
Gabriela Firea Mihai Tudose Târgul de Crăciun