MENIU

Stelian Tănase, la Realitatea Plus: „PNL pierde voturi din cauza crizei politice”

stelian tanase legile puterii denise rifai

Invitat în emisiunea „Legile Puterii”, de la Realitatea Plus, politologul și scriitorul Stelian Tănase a vorbit despre jocul politic dintre PSD și PNL, în contextul desemnării lui Florin Cîțu pentru funcția de premier.

Stelian Tănase: „Curtea Constituțională a mutat în favoarea PSD-ului. PNL-ul are o mare problemă, pentru că se duce în alegeri. PNL-ul pierde în fiecare zi voturi, a pierdut în aceste zile cam un milion de voturi. Iohannis a făcut alegerea cea mai bună cu Florin Cîțu, pentru că el este economist. Este cel mai bun economist de la PNL.”

Politologul a mai vorbit și despre politizarea Curții Constituționale, considerând că această instituție a intervenit în conflictul PSD-PNL într-o manieră politică și nu într-una constituțională. Stelian Tănase a vorbit și despre problema coronavirusului.

Stelian Tănase: „Politicienii capitalizează voturi pe problema coronavirusului. Paradoxul este acesta: nu avem cazuri, dar toată lumea este în magazine și golește rafturile. Eu nu m-am lăsat prins de panica acestui virus. E o gripă, se tratează. Autoritățile nu au o strategie de informare a oamenilor pe problema coronavirusului. E o improvizație ceea ce se întâmplă. În zilele următoare, criza se va acutiza. Vor mai fi încă vreo zece zile de creștere a epidemiei.”

Mai multe articole despre:
Guvern coronavirus