MENIU

Stela Popescu a murit. Marea actriţă avea 81 de ani. Lumea teatrului românesc este în doliu / UPDATE

<p>Stela Popescu</p>

Stela Popescu a murit joi după-amiază în locuința ei, la vârsta de 81 de ani. Actriţă de teatru, televiziune şi film, doamna teatrului românesc a tras cortina peste o carieră de 59 de ani. Vestea că Stela Popescu a murit a căzut ca un trăsnet peste colegii ei de scenă și peste publicul care a admirat-o. Pompierii au fost cei care au anunțat decesul, după ce fiica adoptivă a actriței a găsit-o fără suflare în casa ei și a sunat la 112. Trupul neînsuflețit al Stelei Popescu va fi depus vineri în foaierul teatrului Constantin Tănase din Capitală. Stela Popescu va fi înmormântată duminică la Cernica, alături de Mihai Maximilian, cel care a fost dragostea vieții ei. 

Stela Popescu a murit. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă transmite, în cazul Stelei Popescu, că apelul la 112 anunţa un caz cu probleme respiratorii severe, la domiciliul victimei fiind trimise două ambulanţe SMURD. Pacienta era deja decedată când au ajuns echipajele. 

"Ca urmare a unui apel la numărul de urgenţă 112, care anunţa existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare", transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Stela Popescu a murit, dar a lăsat în urma ei o adevărată comoară pentru România. Alexandru Arșinel a izbucnit în plâns la aflarea veștii cum că Stela Popescu a încetat din viață. "Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”, a aspus Alexandru Arşinel, plângând în hohote. Citește aici toată declarația. 

Stela Popescu a murit. UPDATE-uri

21.05: Trupul neînsufleţit va fi depus la Teatrul Constantin Tănase. Mai multe aici.

19.05: Monologul IMPRESIONANT al Stelei Popescu în serialul ”Las Fierbinți”. În 2015, Stela Popescu a prezentat o radiografie dură, dar cât se poate de reală, a sistemului educaţional din România, din perspectiva unei directoare de liceu, în cadrul serialului “Las Fierbinţi”. Mai multe aici.

18.30 Alexandru Arșinel, declarații EMOȚIONANTE, după ce a văzut trupul neînsuflețit al Stelei Popescu

 18.25: Stela Popescu, o viaţă de poveste: ,,O stea printre stele"

18:10 Alexandru Arșinel a declarat presei că Stela Popescu va fi înmormântată duminică la Cernica, alături de soțul ei, Puiu Maximilian, decedat în urmă cu 17 ani. 

18.00 Stela Popescu a murit. Imagini dezolante cu Alexandru Arşinel, care ajunge la casa Stelei Popescu

17.30: Poliţia Capitalei anunţă că a fost deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actriţei Stela Popescu, trupul neînsufleţit al acesteia fiind ridicat şi dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

"Trupul neînsufleţit va fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natură medicală. Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti", transmite Poliţia Capitalei.

17.20: Ştefan Bănică junior: Cu dispariţia Stelei, revista românească aproape că-şi pierde ultimul mohican

17.10: Prima reacție a actorului Mihai Bendeac, după moartea Stelei Popescu

ora 16.50:  Stela Popescu a murit. Detalii groaznice de la SMURD. Cum a fost găsită. Ce spune şi Poliţia

ORA 16.45: Stela Popescu a murit. Reacţia lui Florin Piersic: Nici nu pot să plâng. Atât de mult am iubit-o eu

ORA 16.40: Teatrul "Constantin Tănase", MESAJ TULBURĂTOR, după moartea Stelei Popescu.

Stela Popescu a murit. Cea mai iubită şi mai cunoscută actriţă din România s-a stins. Moartea a venit fulgerător. Stela Popescu a făcut infarct. Inima aceea care râdea, care era atât de pozitivă, care bine dispunea şi care inspira atâta optimism nu a mai bătut. Stela Popescu a murit singură, în casa ei din Bucureşti. Medicii au găsit-o la câteva ore, la apelul vecinilor şi nu au mai făcut manevre de resuscitare. Era prea târziu. 

Ultima apariție a Stelei Popescu. Cum arăta actriţa acum două zile

O veste-șoc a venit ca o bombă, în urmă cu doar câteva minute, din lumea actorilor. Cea mai îndrăgită actriță de comedie, Stela Popescu, s-a stins în urma unui stop cardiorespirator, cu o lună înainte de a împlini 82 de ani (21 decembrie 1935 – 23 noiembrie 2017).

Nimic nu prevestea această tragedie, cu atât mai mult cu cât actrița participase, în urmă cu două zile (21 noiembrie), la un eveniment monden organizat la Ambasad’Or, în Otopeni. La Gala Femeilor de Succes, Stela Popescu a stat la aceeași masă cu solista Monica Anghel și cu vedeta TV Andreea Marin, a râs, a glumit, a socializat și a molipsit audiența cu farmecul ei. Era cochetă, așa cum ne-a obișnuit mereu, și avea un tonus excelent. FOTO

Stela Popescu a murit. Actrița suferea de o boală de care nu ştia nimeni

Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935, în Orhei (pe atunci parte a României), Republica Moldova. Ea a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe de teatru și televiziune din România.

Stela Popescu s-a născut într-o familie învățători modești din Basarabia. Pe 21 decembrie, marea actriță ar fi împlinit 82 de ani.

Stela Popescu, CONFESIUNI TULBURĂTOARE despre viaţa sa, la Realitatea TV - VIDEO

Stela Popescu a murit. Cine este femeia care îi va moşteni TOATĂ AVEREA

Activităţi:

A fost actriţă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".
Era îndeosebi cunoscută pentru cuplul pe care îl forma pe scenă împreună cu actorul Alexandru Arşinel.

A jucat în filmele şi serialele:
1958 - "Alos... Aţi greşit numărul" (regia: Andrei Călăraşu)
1961 - "Omul de lângă tine" (regia: Horea Popescu)
1965 - "Sărutul"
1969 - "Pantoful Cenuşăresei" (regia: Jean Georgescu)
1972 - "Astă seară dansăm în familie" (regia: Geo Saizescu)
1975 - "Cantemir"(regia: Gheorghe Vitanidis)
1979 - "Nea Marin Miliardar" (regia: Sergiu Nicolaescu)
1981 - "Grăbeşte-te încet" (regia: Geo Saizescu)
1984 - "Zbor periculos" (regia: Francisc Munteanu)
1987 - "în fiecare zi mi-e dor de tine" (regia: Gheorghe Vitanidis)
1993 - "A doua cădere a Constantinopolului" (regia: Mircea Mureşan).
2001 - "Sexy Harem Ada-Kaleh"
2005 - "Cuscrele" (Serial TV)
2007 - "Războiul sexelor" (Acasă TV)

Stela Popescu a murit. Cine este femeia care îi va moşteni TOATĂ AVEREA