MENIU

Ştefan Bănică, declaraţie care-i va încânta pe fanii seriei Liceenii: "Am putea face o continuare"

<p>Ştefan Bănică </p>
<p>Ştefan Bănică Jr trăieşte amintirile tinereţii. Uite cum arăta &icirc;n urmă cu aproape 30 de ani</p>
<p>Ştefan Bănică Jr trăieşte amintirile tinereţii. Uite cum arăta &icirc;n urmă cu aproape 30 de ani</p>

Ştefan Bănică a vorbit, într-un interviu, despre seria Liceenii şi a dezvăluit că ar accepta să joace într-o continuare a seriei, alături de colegii săi, pentru că ar fi "ca o joacă", totul cu o singură condiţie însă: un scenarist excepţional.

Ştefan Bănică a explicat, într-un interviu acordat Evz.ro, că ar accepta cu plăcere să îşi reia rolul Mihai din seria Liceenii.

"Vorbeam deunăzi cu Mihai Constantin, la anul sunt 30 de ani de când s-a făcut acest film… N-am sperat nimic atunci, pe noi ne-a uimit și ne uimește și acum difuzarea asta în draci, pe toate posturile, și reacția oamenilor care încă este extraordinară. Am putea face o continuare, dar e o sabie cu două tăișuri. Dacă va fi un scenarist excepțional, care să știe să ne pună în valoare pe noi, cei din “Liceenii”, de la vârsta noastră de acum, cred că toți am vrea, pentru că ar fi ca o joacă. Mie mi-ar face plăcere să mă întâlnesc cu colegii mei cu care am rămas în relații foarte bune și “să ne jucăm” într-un film care să nu fie oricum, ci să fie o chestie mișto, sincronizată cu vârsta noastră", a declarat Bănică.